Menu

Dynaccount er det bedste regnskabsprogram i 2015. Smarte og innovative funktioner adskiller det fra alle andre programmer. Da kassekladden med blyant og papir i sin tid blev flyttet til computerprogrammer, fik det et enormt potentiale - men et potentiale, som aldrig er blevet udnyttet.

Bogføringsprogrammer ligner stadig en gammeldags kassekladde på papir.

Dynaccount vandt iværksætterprisen for Nordjylland, og regnskabsprogrammet findes både i en fuld Pro-version og i en gratis Light-version. I Pro-versionen har du op til 4 måneders prøveperiode.

Regnskab på en ny måde

Det dobbelte bogholeri, hvilket er fundamentet til ethvert regnskab, findes tidligst beskrevet af en italiensk munk ved navn Luca Pacioli i år 1494. Det dobbelte bogholderi har ikke ændret sig meget siden, og det er heller ikke ændret i Dynaccount.

Det dobbelte bogholderi kan dog, i sin rå form, være svært at overskue. Mest fordi en gammeldags kassekladde er en stor tabel fyldt med tal - som overvælder dig med oplysninger og skaber forvirring.

Visuelt regnskabsprogram med farver

Den letteste og mest lavpraktiske metode at lave associationer er via farver. Der er en grund til at varmt og koldt vand associeres med farver - nemlig så små børn let kan kende forskel.

Det dobbelte bogholderi er bygget op omkring debet og kredit, som er svære at kende forskel på, men alle ved at rød er omkostning eller negativ, og grøn er indtægt eller positiv.

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Andre regnskabsprogrammer:
Billy Visma Winfinans E-conomic Debitoor Saldi Mamut E-moms Simpelt regnskab Web-regnskab Dinero Xena Dynamic Navision