Menu

Dynaccount er et CRM system og regnskabsprogram, der er integreret med hinanden i et og samme program. Eller det vil sige vi arbejder stadig på at udvikle CRM-delen.

Regnskab er en vigtig del i din virksomhed, men salgsdelen er endnu mere vigtig, for kan din virksomhed ikke sælge sine produkter og generere en omsætning, vil der slet ikke være behov for at lave regnskab. Et CRM system (Customer Relationship Management) er et program, hvor du holder styr på alt kontakt med dine kunder, og det består som udgangspunkt af de fire områder marketing, salg, ordre og support.

Et CRM system er et værktøj, som kan hjælpe dig med at øge dit salg markant. Ved at holde styr på dine potentielle kunder og eksisterende kunder - hvornår du senest havde kontakt med kunden, hvad I har talt om, og hvornår du skal kontakte kunden igen for at følge op - så kan du øge dit salg betydeligt. Samtidig styrkes dine kunderelationer.

Ofte er regnskabsprogram og CRM system to seperate programmer, men de to programmer er meget afhængige af hinanden, da du både har behov for at udveksle data og funktioner mellem de to systemer. Derfor er det nødvendigt at de to programmer er integrerede med hinanden, men det kan let blive meget kompliceret, da det ofte er nødvendigt med en to-vejs integration - og den er tung og ufleksibel. Når både CRM system og regnskabsprogram er impplementeret i et og samme program, som med Dynaccount, så gør det løsningen langt mere fleksibel og let tilgængelig.

Hvis du vil modtage information om hvornår CRM systemet er klar til brug, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi forventer det bliver i starten af 2016.