Menu

Dynaccount er et prisvindende og smart fakturaprogram. Du har altid et hurtigt og let overblik over alle fakturaer du sender til dine kunder, og du kan se når kunden har modtaget og åbnet fakturaen. Programmet har smarte og brugervenlige funktioner, som reducerer tidsforbruget. Du kan både sende fakturaen som PDF, eller du kan sende den som EAN faktura (elektronisk faktura).

Hvis en faktura kommer over forfaldsdato, så kan du via Dynaccount fakturaprogram med få klik hurtigt og let sende en påmindelse og rykker om manglende betaling til kunden.

Det smarte fakturaprogram vandt i 2013 iværksætterprisen for Nordjylland.

Fakturaprogram med farver

Dynaccount er et smart og gratis fakturaprogram, hvor farverne hjælper til at få et hurtigt overblik over regnskabet. Grøn symboliserer indtægter og rød symboliserer omkostninger. De fleste har svært ved at kende forskel på debet og kredit, men alle ved at indtægter er grønne og omkostninger røde.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram

De fleste har problemer med at forstå debet og kredit i regnskab, og derfor er Dynaccount fakturaprogram designet med farverne rød og grøn. Det er svært at forstå debet og kredit, men alle ved at grøn er indtægt, og rød er omkostning.

Under bogføringen hjælpes du hele vejen igennem med farverne rød og grøn, så du er sikret mod at du bogfører noget forkert. Allerede når du indtaster en konto, så skifter kolonnerne debet og kredit farve til henholdsvis rød eller grøn alt efter hvilken side, der er positiv eller negativ.

I fakturaprogrammet til hvert bogført bilag er der tre hjælperubrikker Moms, Balance og Resultat, som viser om du bogfører korrekt. Moms angiver bilagets samlede momsbeløb, Balance viser om bilaget er i balance, og Resultat viser om det er bogført som en indtægt eller omkostning. Hvis bilaget er bogført som en indtægt bliver rubrikken grøn, og hvis det er bogført som en omkostning er den rød.

Med Dynaccount gratis fakturaprogram slipper du derfor for de fleste bogføringsfejl, hvor du bytter rundt på debet og kredit.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
I Dynaccount fakturaprogram skal ikke installeres på din computer. Du skal bare åbne Dynaccount i din browser og du har adgang til alle fakturaer og regnskab.

Ingen vedligeholdelse
Du skal ikke bekymre dig om vedligeholdelse, da programmet kører på en server som vi servicerer og hele tiden sørger for kører som den skal.

Altid adgang
Når regnskab og fakturaer ligger på en server har du altid adgang til det. Du skal bare have en computer med internetforbindelse.

Backup
Du behøver ikke længere bekymre dig om at tage backup af gratis fakturaprogram. Vi udfører vores backupprocedurer flere gange i døgnet. Hvis dit regnskab ligger på en lokal computer kan den både blive stjålet, der kan opstå brand eller computeren kan få en hardware defekt, så alt data mistes. Det skal du ikke længere være bekymret for, da alt data ligger sikkert på vores servere.

Send let rykkere til fakturaer med manglende betaling

Du har altid et hurtigt og let overblik over fakturaer, der er over forfaldsdato, og du kan med et klik sende rykkere ud til de kunder, som mangler at betale en faktura.

I Dynaccount fakturaprogram har du altid overblik over om du har sendt rykker 1, rykker 2 eller rykker 3 til en kunde, og du kan altid se det samlede beløb kunden skylder. Når du sender en rykker kan du også vælge om der skal påregnes renter og eventuelt et rykkergebyr.