Menu

Smart fakturaprogram med automatisk fakturering

Sæt fakturering på autopilot med automatisk fakturering og bogføring. Opret fakturaer, som automatisk fakturerer dine kunder i et forudbestemt tidsinterval.

Abonnementsstyring i Dynaccount regnskabsprogram sætter faktureringen på autopilot. Slip for de administrative opgaver med bogføring. Alle fakturaer faktureres og sendes automatisk til kunden.

Dynaccount er et prisvindende og smart fakturaprogram. Du har altid et hurtigt og let overblik over alle fakturaer du sender til dine kunder, og du kan se når kunden har modtaget og åbnet fakturaen. Programmet har smarte og brugervenlige funktioner, som reducerer tidsforbruget. Du kan både sende fakturaen som PDF, eller du kan sende den som EAN faktura (elektronisk faktura).

Hvis en faktura kommer over forfaldsdato, så kan du via Dynaccount fakturaprogram med få klik hurtigt og let sende en påmindelse og rykker om manglende betaling til kunden.

Derfor skal du vælge Dynaccount fakturaprogram

  • Du kan oprette den første faktura hurtigt og nemt på under 2 minutter
  • Let og brugervenligt layout med farver som gør regnskab og bogføring simpelt
  • Sæt fakturering til kunder på autopilot med abonnementsstyring
  • Send EAN fakturaer gratis direkte fra Dynaccount fakturaprogram
  • Du kan sende rykkere til forfaldne og ubetalte fakturaer
  • Send dårlige betalere til Danmarks billigste inkasso med ét klik

Farver i intuitivt fakturaprogram

Dynaccount er et smart og nemt fakturaprogram, hvor farverne hjælper til at få et hurtigt overblik over regnskabet. Grøn symboliserer indtægter og rød symboliserer omkostninger. De fleste har svært ved at kende forskel på debet og kredit, men alle ved at indtægter er grønne og omkostninger røde.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

De fleste har problemer med at forstå debet og kredit i regnskab, og derfor er Dynaccount fakturaprogram designet med farverne rød og grøn. Det er svært at forstå debet og kredit, men alle ved at grøn er indtægt, og rød er omkostning.

Under bogføringen tages du i hånden og hjælpes hele vejen igennem med farverne rød og grøn, så du er sikret mod at bogføre noget forkert. Allerede når du indtaster en konto, så skifter kolonnerne debet og kredit farve til henholdsvis rød eller grøn alt efter hvilken side, der er positiv eller negativ.

I fakturaprogrammet til hvert bogført bilag er der tre hjælperubrikker Moms, Balance og Resultat, som viser om du bogfører korrekt. Moms angiver bilagets samlede momsbeløb, Balance viser om bilaget er i balance, og Resultat viser om det er bogført som en indtægt eller omkostning. Hvis bilaget er bogført som en indtægt bliver rubrikken grøn, og hvis det er bogført som en omkostning er den rød.

Med Dynaccount fakturaprogram slipper du derfor for de fleste bogføringsfejl, hvor du bytter rundt på debet og kredit.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag uden modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Send hurtigt og let rykkere til fakturaer med manglende betaling

Du har altid et hurtigt og let overblik over fakturaer, der er over forfaldsdato, og du kan med et klik sende rykkere ud til de kunder, som mangler at betale en faktura.

I Dynaccount fakturaprogram har du altid overblik over om du har sendt rykker 1, rykker 2 eller rykker 3 til en kunde, og du kan altid se det samlede beløb kunden skylder. Når du sender en rykker kan du også vælge om der skal påregnes renter og eventuelt et rykkergebyr.

Send ubetalte og forfaldne fakturaer til inkasso med ét klik

Hvis en kunden ikke betaler efter 3. rykker er sendt, kan du med ét klik sende kunden til Danmarks billigste inkasso. Når sagen er afsluttet og pengene inddrevet bliver de overført til din bankkonto.