Menu

Ha' det hele samlet ét sted

Saml alle regnskaber under samme login i Dynaccount regnskabsprogram, så du altid har et hurtigt og let overblik over alle regnskaber. Hurtig adgang til bogføring på tværs af regnskaber og regnskabsår.

Hvis du har mere end en virksomhed, eller du har behov for at føre mere end et regnskab, så giver Dynaccount dig muligheden for at samle alle dine regnskaber og virksomheder under ét og samme login. Nu slipper du for at holde styr på lige så mange logins som du har regnskaber, og du slipper for at logge ud og ind, hver eneste gang du skal skifte fra et regnskab til et andet.

Du kan med et enkelt klik skifte mellem de forskellige regnskaber og virksomheder, så du sparer en masse spildtid. Hvis enkeltpersoner kun skal have delvist adgang til et regnskab eller kun have adgang til nogle specifikke regnskaber, så kan du oprette brugere, som kun har delvis adgang. Det er selvfølgelig gratis at oprette brugere, der har adgang til det regnskabsmæssige, og du kan oprette et ubegrænset antal brugere.

Du kan også give din revisor adgang til et eller flere regnskaber via revisoradgang.

"Du kan let og bekvemt skifte mellem dine regnskaber med ét enkelt klik"