Menu

Gratis support 7 dage om ugen

Hos Dynaccount yder vi gratis support i topklasse hver eneste dag - 7 dage om ugen! Det betyder ingenting, om du bruger vores gratis Light-version eller den fulde Pro-version. Du får altid den samme support.

Alle support henvendelser besvares indenfor 60 minutter!

Hjælp via video er populært og effektivt

Video support til Dynaccount regnskabsprogram. Du kan hurtig se hvordan du udnytter alle funktioner mest optimalt, så du bruger så lidt tid på regnskab og bogføring som muligt. Udnyt funktionerne som automatisk kan bogføre bilag og fakturaer i regnskabsprogrammet.
Se videoer

"Hvis et billede fortæller 1.000 ord, må video fortælle en million. Derfor bliver den kommunikerede del langt mere ukompliceret"

Når du møder et problem er det oftest på youtube, du først søger efter en løsning. Hvorfor også spilde tid på løsninger på tekstform, som er mangelfulde eller svære at tolke og overføre til praksis?

Med video er det meget lettere at få budskabet ud, da du i modsætning til andre kommunikationsformer både lytter og ser hvad der foregår. Til sammen giver det et meget mere detaljeret billede, og du skal derfor bruge kortere tid på at lære og forstå.