Menu

Dynaccount er det prisvindende regnskabsprogram, som er udviklet på kreative idéer til at gøre bogføring let forståelig og inspirerende med farver - i stedet for det almindelige regnskab, som er gråt og kedeligt. Dynaccount er et hurtigt og smart bogføringsprogram, som både visuelt og grafisk hjælper dig til, at du bogfører dit regnskab korrekt uden bogføringsfejl.

Bogføringsprogrammet har mange smarte og innovative funktioner, der er udviklet på erfaringer, som effektiviserer dit arbejde og reducerer din brugte arbejdstid.

I 2013 vandt Dynaccount en iværksætterpris og er det smarteste blandt alle bogføringsprogrammer.

Dynaccount findes både i en gratis Light-version og en fuld Pro-version med alle funktioner tilgængelige - uden tilkøb. Du har selvfølgelig altid mulighed for at opgradere til det fulde regnskabsprogram, hvis du får behov for flere funktioner.

Smart bogføringsprogram med farver

Dynaccount er et smart og brugervenligt program, som ved hjælp af farver får regnskab til at fremstå mere logisk og mindre kompliceret. Regnskabsudtrykkene debet og kredit kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste, men alle ved at grøn er en indtægt eller positiv, og rød er en omkostning eller negativ.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram

Mange har svært ved at forstå regnskabstermerne debet og kredit, og derfor er Dynaccount udviklet med intuitive farver som rød og grøn som hjælp til at forstå dem. Debet og kredit kan nemlig både være negativ eller positiv, efter hvilken kontotype de refererer til i kontoplanen.

Under bogføringen når du indtaster et kontonummer skifter debet og kredit farve til henholdsvis rød eller grøn efter hvilken, der er positiv og negativ.

Hjælpeindikatorer i bogføringsprogram

Til alle bogførte bilag er der tre hjælperubrikker Moms, Balance og Resultat. Rubrikken Balance viser om bilaget er bogført korrekt - om det er i balance, Moms viser bilagets momsbeløb, og Resultat viser om bilaget er bogført som en indtægt eller en udgift. Hvis bilaget er bogført som en udgift vil rubrikken være rød, og hvis den er grøn er bilaget en indtægt. Hvis du er ved at bogføre en indtægt og Resultat er rød, så har du lavet en bogføringsfejl.

Du kan altså allerede se mens du taster, om du bogfører bilaget korrekt i Dynaccount bogføringsprogram, så du både sparer tid og penge ved at undgå bogføringsfejl.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
Du skal ikke installere Dynaccount bogføringsprogram på din computer, da det hele er 100% web-baseret. Du skal bare logge ind på dit regnskab, og du er klar til at bogføre dine bilag.

Ingen vedligeholdelse
Du skal ikke tænke på vedligeholdelse. Ingen software er perfekt, og før eller siden vil der opstå et problem med dit lokalt installerede program på din computer. Når programmet kører på en server, er det os der har ansvaret for, at det hele virker som det skal, og du altid har adgang til dit regnskab.

Altid adgang
Når dit regnskab ligger på en server har du altid adgang til det. Det eneste der kræves er en computer med internetforbindelse.

Backup
Du skal ikke bekymre dig om dit regnskabsmateriale går tabt under tyveri, brand eller anden hardwaredefekt. Vi sørger for at dit regnskab bliver opbevaret forsvarligt med vores backupprocedurer.

Let og brugervenligt bogføringsprogram

Det er hurtigt og let at komme i gang med Dynaccount. Når du opretter et nyt regnskab, får du mulighed for at vælge mellem nogle standard kontoplaner, eller du kan importere din egen kontoplan ud fra en CSV-fil.

Med Dynaccount's overskuelige opbygning er oversigter og lister aldrig mere end to klik væk. Bogføringsprogrammet har en meget flad struktur, som ikke er bygget op af mange menuer og undermenuer. Alt er holdt enkelt og elegant, og funktioner og features er placeret, hvor de giver bedst mening, så du ikke skal lede efter dem.

Hurtigt, smart og innovativt
Dynaccount er et hurtigt, smart regnskabsprogram. Under bogføringen, når du starter med at indtaste et kontonummer, så søger du automatisk i hele kontoplanen. Du kan både skrive en del af kontonummeret eller en del af kontonavnet og alle søgeresultater, som matcher din indtastning, kommer direkte frem. Med piletasterne kan du lynhurtigt vælge den konto mellem søgeresultaterne du søger.

Under bogføringen slipper du altså for at bruge musen, så du får lynhurtigt bogført dine bilag - og uden forsinkelser!

Slip for små løse kvitteringer og kasseboner

Upload bilag til Dynaccount regnskabsprogram

Hvis du opgraderer fra det gratis bogføringsprogram til Pro-versionen, så får du mulighed for at uploade alle kvitteringer og købsfakturaer direkte til bogføringsprogrammet. Mange kasseboner er printet med dårligt blæk på billigt papir, så det ender som blankt papir, og så mister bilaget sin gyldighed som dokumentation til regnskabet.

De små kvitteringer og boner kan også let blive væk, inden du når at bogføre dem. Når du kan uploade bilagene, så snart du modtager dem, så mangler du ikke halvdelen af bilagene, når du skal til at bogføre.

Send bilag via e-mail
Til alle regnskaber er tilknyttet en unik e-mail adresse, hvor du kan sende og videresende alle kvitteringer og fakturaer til. Få minutter senere ligger alle bilag digitalt i Dynaccount bogføringsprogram.

Du modtager allerede størstedelen af alle bilag digitalt som PDF via e-mail, så du skal bare videresende direkte til bogføringsprogrammet. Du kan også indscanne bilag eller tage billeder af mindre kasseboner med din telefon og sende direkte til Dynaccount.

Fleksibel bilagsmappe og søgemuligheder
Den digitale bilagsmappe har mange fordele i forhold til den fysiske bilagsmappe. Du har et langt bedre overblik over alle bilag, da du har søgemuligheder, hvor du lynhurtigt kan søge på dato eller en referencetekst. Til hvert bilag defineres en referencetekst som en kort beskrivelse.

I den fysiske bilagsmappe skal du bladre hele mappen igennem for at finde bilaget du søger.

I Dynaccount gratis bogføringsprogram kalder vi det papirløst regnskab. Et bogføringsprogram uden små løse kasseboner og kvitteringer, og du har altid adgang til alt regnskabsmaterialet, da det hele er samlet online.

Gratis support

Video support til Dynaccount regnskabsprogram

Hvis du har behov for hjælp, kan du kontakte vores gratis telefon og e-mail support 7 dage om ugen. Ud over vores telefon og e-mail support har vi også video support, hvor du kan finde svar på mange af dine spørgsmål. Ligesom vores bogføringsprogram er gratis er supporten selvfølgelig også gratis.

Ofte er det mere effektivt at finde svar på spørgsmål i en video frem for support via telefon eller mail, hvor man let misforstår hinanden.