Menu

Dynaccount ApS
Kjellerupsgade 24
9000 Aalborg
CVR nr.: 34223475
Tlf: (Vi ringer dig op)

Jyske Bank
7837 0001202090
SWIFT: JYBADKKK
IBAN: DK5878370001202090

Har du et spørgsmål, så kontakt os

Om Dynaccount

Dynaccount blev stiftet i 2012, da der var et hul i markedet, hvor der ikke fandtes et smart og funktionelt regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder, og som var til at købe for fornuftige penge. Dynaccounts prismodel er gennemsigtig og adskiller sig fra resten af branchen ved ikke at have en tilkøbsmodel, så det er umuligt at forudsige den endelige pris. Alle funktioner og features er inkluderet i prisen i en flatrate prismodel.

Dynaccount tilbyder solide, online servicer indenfor regnskabsprogrammer. Vi tænker ud af boksen, og optimerer de traditionelle procedurer indenfor regnskab, og gør dem både mere intuitive og samtidig bevarer et højt funktionsniveau.

Vi udbyder både et gratis bogføringsprogram, som er en begrænset udgave af det fulde regnskabsprogram, hvor alle funktioner er tilgængelige.

Vores løsninger er innovative og giver overblik over regnskab og økonomi. Tal og regnskab præsenteres i et flot og intuitivt grafisk interface med visuelle grafer og statistikker over økonomi og udvikling. Med tidsbesparende features, som er smarte og lette uden at begrænse muligheder og funktionalitet.