Menu

%19-%09-%2013

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Torsdag d. 19. september på Nordkraft i Nordjyllands hovedstad Aalborg, blev Dynaccount kåret som vinder af Iværksætterpris Nordjylland 2013.

I alt var 5 virksomheder nomineret til iværksætterprisen.

En af årsagerne til at dommerne pegede på Dynaccount, var at Dynaccount havde udviklet et godt udtænkt økonomisystem i forhold til at gøre regnskab og bogføring langt mere forståeligt og intuitivt blandt andet med farver til at associere. Samtidigt med at systemet er let og brugervenligt, har Dynaccount stadig formået at holde et højt niveau i forhold til funktionaliteten, hvilket er en kæmpe udfordring, da konkurrenterne har en tendens til at forenkle og derved begrænse det funktionelle.

"Selvom der er hård konkurrence og der er mange udbydere af regnskabsprogrammer på markedet, så formår Dynaccount stadig at skille sig ud fra mængden med deres unikke produkt, og deres helt egen visuelle og let forstålige måde at præsentere regnskabet på."

Et andet argument for at det var Dynaccount, der vandt var nytænkning i forhold til den ny kommende version, som åbner op for helt nye salgskanaler, som ikke er set i deres branchen før.

Hele dommerpanelet blev præsenteret for den ny og optimerede version, som først lanceres i løbet af de næste måneder.

Dommerpanel:
Magnus Kjøller - CM Network (Stifter/ejer)
Chris Kjeldsteen - Danske Bank (Erhvervsdirektør)
Jannie Ilum Gade - Ilum Gade
Jørgen Jensen - Thermit
Jan Olesen - IDE&TXT