Menu

Dynaccount er et prisvindende og nemt bogføringsprogram, med mange smarte og hurtige funktioner, og programmet er gjort let og intuitivt med farver og grafer på forsiden, så du får lynhurtig indblik i virksomhedens økonomi. Regnskab er et kompliceret emne, men farverne hjælper dig til en lettere og mere logisk forståelse af regnskabet.

Programmet har en flad opbygning uden forvirrende mange menuer. Funktionerne er placeret hvor de giver mening, så du ikke skal lede efter dem, og ingen funktioner er aldrig mere end to klik væk.

Dynaccount vandt i 2013 iværksætterprisen for Nordjylland for det visuelle udtryk i et nemt bogføringsprogram.

Bogføringsprogrammet er både tilgængeligt i en Pro-version samt i en gratis Light-version.

Nemt bogføringsprogram med farver

Dynaccount bogføringsprogram er let at forstå, da det er udviklet med farver, som giver dig mulighed for lynhurtigt at få overblik over regnskabet. Farver er den letteste måde at lave associationer. Mange har svært ved at finde rundt i regnskabsudtrykkene debet og kredit, men alle ved at rød er omkostning eller negativ, og grøn er indtægt eller positiv.

Det kan ikke gøres mere nemt og enkelt.

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

I et bogføringsprogram er der mange der ikke kan overskue debet og kredit, og hvornår det er det ene, og hvornår det er det andet. Men når du indtaster et kontonummer under bogføringen, så skifter debet og kredit farve til henholdsvis rød og grøn. Så nu behøver du ikke forholde dig til de svære regnskabstermer, men du skal bare forholde dig til farverne rød og grøn.

Hjælperubrikker i nemt bogføringsprogram

Når du bogfører i Dynaccount er der tre hjælperubrikker Moms, Balance og Resultat til hvert bilag. På den måde kan du se allerede mens du indtaster, om du laver bogføringsfejl, og dermed kan du undgå taste- og bogføringsfejl. Moms viser om bilaget går i 0 (balance), Moms viser det samlede momsbeløb, og Resultat viser om bilaget er bogført som en indtægt eller en omkostning. Hvis Resultat bliver rød er det en omkostning, og hvis den bliver grøn er det selvfølgelig en indtægt.

Du bliver altså løbende under bogføringen gjort opmærksom på, om du laver noget forkert - så du slipper både for senere fejlfinding og rette fejl.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount bogføringsprogram.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
Dynaccount er 100% web-baseret, så du skal ikke installere noget på din computer.

Ingen vedligeholdelse
Du skal aldrig bekymre dig om opdateringer, eller at programmet pludselig ikke længere virker. Bogføringsprogrammet er altid opdateret med de seneste opdateringer.

Altid adgang
Du skal bare have adgang til internettet, og du har altid adgang til dit regnskab.

Backup
Du behøver ikke være nervøs for at din computer går ned. Du behøver heller ikke bekymre dig om at miste dit regnskab, hvis din computer bliver stjålet, ved brand eller harddisken går i stykker. Vi udfører backupproceduerer hver 4. time.

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Læs mere

Brugervenligt og nemt bogføringsprogram

Dynaccount er et nemt bogføringsprogram, hvor du ikke skal være bange for at fare vildt i programmet. Mange traditionelle bogføringsprogrammer er svære at finde rundt i, da du ofte skal ud i flere menuer og undermenuer, før du finder hvad du søger.

Dynaccount er udviklet i et smart og enkelt design. Du skal aldrig åbne en ny side for at se mere data, da du bare skal folde ud og folde ind. Der er aldrig mere end to klik til den funktion du søger.

Hurtigt og nemt bogføringsprogram

Dynaccount er et hurtigt og nemt bogføringsprogram. Du får lynhurtigt indtastet og bogført posteringer og bilag.