Menu

Nemt regnskabsprogram med automatisk og intelligent bogføring

Få styr på regnskabet med nemt regnskabsprogram, der med intelligent bogføring automatisk kan bogføre købsbilag ud fra tidligere bogføringer, og som automatisk kan integrere og afstemme banken

Bilagscan i Dynaccount regnskabsprogram sætter bogføringen på autopilot. Upload fakturaer og bilag og de aflæses automatisk og bogføres automatisk.

Du kan nemt uploade købsbilag og købsfakturaer til Dynaccount regnskabsprogram, hvor Bilagscan automatisk aflæser alle oplysninger med intelligent bogføringsteknologi. Dynaccount finder selv ud af hvordan et købsbilag skal læses, uden du selv behøver lave skabeloner med information om, hvor oplysningerne er placeret.

Automatisk kontrol og verificering
Bilagscan kan automatisk verificere de aflæste oplysninger, og alle data, der kan kontrolleres og verificeres, markeres med et lille ikon. Oplysningerne verificeres via forskellige metoder som krydskontrol, opslag i diverse registre og checksumberegninger.

Automatisk og intelligent bogføring
Efter du har uploadet alle købsbilag, bliver de hurtigt og nemt bogført. Det er kun første gang du modtager en faktura fra en virksomhed, du skal tage stilling til, hvordan den bogføres. Du skal kun vælge hvilken konto og momskoden, den skal bogføres med. Næste gang du modtager en faktura fra samme virksomhed, foreslår Dynaccount samme bogføringsprocedure, så det er automatisk bogføring.

Derfor er Dynaccount et nemt regnskabsprogram

  • Du sparer nemt 90% under bogføringen med det manuelle tastearbejde
  • Automatisk bogføring med kunstig intelligens frigør arbejde du kan investere i andre opgaver
  • Integration med banken og automatisk bogføring og afstemning ud fra banktransaktioner
  • Du har altid fuldt økonomisk overblik over fakturaer og hvilke kunder, der mangler at betale
  • Altid gratis support, når du har behov for det 7 dage om ugen
  • Send kunder, som mangler at betale, til inkasso med ét klik

Ingen manuelt tastearbejde med bank integration og automatisk bogføring

Importér banktransaktioner i Dynaccount regnskabsprogram. Automatisk bogføring ud fra banken og banken stemmer altid med regnskabet.

Efter banktransaktionerne er importeret i Dynaccount regnskabsprogram, er det hurtigt og let at konvertere til bogførte bilag. Mange funktioner afstemmer banken uden du bemærker det, og banken bliver derfor automatisk afstemt. Grundlaget for det meste bogføring sker ud fra banktransaktionerne.

Få tilknyttet kreditkort til bankkontoen
For at lette bogføringsarbejdet mest muligt er det vigtigt at tilknytte et kreditkort til virksomhedens bankkonto, så alle køb altid registreres i banken.

Undgå så vidt muligt at købe noget kontant, da udgangspunktet for bogføringen herved bliver manuel indtastning - med risiko for tastefejl.

Reducer 90% af tidsforbruget på bogføring
Med automatisk bogføring slipper du for 90% af det manuelle tastearbejde, og du reducerer derfor tidsforbruget på regnskab og bogføring markant.

Nemt regnskabsprogram med automatisk fakturering

Abonnementsstyring i Dynaccount regnskabsprogram sætter faktureringen på autopilot. Slip for de administrative opgaver med bogføring. Alle fakturaer faktureres og sendes automatisk til kunden.

Sælger du ydelser på abonnement til kunder med faste fakturaer, så kan du i Dynaccount opsætte abonnementer via abonnementsstyring, som udsender automatiske fakturaer i brugerdefinerede tidsintervaller.

Indbetalingskort 71
For at lette det administrative arbejde i forhold til at udligne indbetalinger og fakturaer, kan du generere indbetalingskort 71 i Dynaccount. Med indbetalingskort kan du udligne og bogføre alle indbetalinger med et klik.

PBS (Betalingsservice)
Dynaccount er integreret med Betalingsservice, og du kan derfor automatisk hæve penge på kundens bankkonto i samme øjeblik du fakturerer. Alle betalinger og fakturaer bliver automatisk bogført og udlignet.