Menu

Dynaccount er det prisvindende online bogføringsprogram med innovative og smarte funktioner. Programmet er udviklet på nye kreative idéer på at gøre bogføring både hurtigere og lettere. Det online bogføringsprogram er opbygget i en flad og enkel struktur, så funktioner og oversigter aldrig er mere end to klik væk.

På forsiden får du et lynhurtigt overblik over virksomhedens økonomi med grafer og diagrammer, og i Dynaccount bogføringsprogram er der brugt farver, som hjælper dig til en bedre forståelse af både regnskab og økonomi.

I 2013 blev Dynaccount kåret som vinder af Iværksætterpris Nordjylland for det online bogføringsprogram.

Bogføringsprogrammet findes i både en fuld Pro-version og en gratis Light-version. I den fulde version har du op til 4 måneders gratis prøveperiode.

Online bogføringsprogram med farver

Den letteste måde at lave associationer er via farver. Rigtig mange har svært ved at kende forskel på debet og kredit i regnskab. Men alle ved at rød er omkostning eller negativ, og grøn er indtægt eller positiv. Grunden til at debet og kredit er lidt svære at håndtere, er at de både kan være positiv og negativ alt efter hvilken kontotype i kontoplanen de refererer til - og det bliver lynhurtigt kompliceret. Derfor er farver en smart måde at forenkle bogføringen på og specielt de to regnskabstermer debet og kredit.

Farverne hjælper også til en mere visuel præsentation af regnskabet, så du får en bedre forståelse af de ting der foregår under bogføringen.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

Som sagt er der rigtig mange der løber ind i problemer med debet og kredit i regnskab, da de kan virke komplicerede. Både debet og kredit kan nemlig både være positiv og negativ, men i Dynaccount online bogføringsprogram skal du i stedet kun forholde dig til farverne rød og grøn. Grøn for indtægt eller positiv og rød for omkostning eller negativ.

Under bogføringen når du indtaster et kontonummer, så skifter debet og kredit til farverne rød og grøn. Det er meget lettere at forholde sig til.

Hjælperubrikker i online bogføringsprogram

Når du bogfører i Dynaccount online bogføringsprogram, så har du altid tre hjælperubrikker, som hjælper dig til at du bogfører korrekt. Rubrikkerne hedder Balance, Moms og Resultat. Balance viser om bilaget går i 0 (balance), Moms viser det samlede momsbeløb, og Resultat viser om det er bogført som en indtægt eller omkostning. Hvis du er ved at bogføre en omkostning og Resultat bliver grøn, så har du lavet en fejl.

Løbende mens du indtaster og bogfører bliver du altså gjort opmærksom på taste- og bogføringsfejl. På den måde slipper du for fejl i regnskabet, da du får fejlene rettet løbende.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount online bogføringsprogram.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
Dynaccount online bogføringsprogram kræver ingen installationer, da programmet ligger på en server.

Ingen vedligeholdelse
Bogføringsprogrammet er altid opdateret med de seneste opdateringer, så du skal ikke bekymre dig om vedligeholdelse og installere opdateringer.

Altid adgang
Du skal bare have adgang til internettet, og du har altid adgang til dit regnskab.

Backup
Vi udfører backupproceduerer hver 4. time på alle servere, så du skal ikke bekymre dig om at miste data, hvis din computer får en hardware defekt, bliver stjålet og der opstår brand.

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Læs mere

Slip for små og løse kvitteringer og kasseboner

Upload bilag til Dynaccount regnskabsprogram, så du altid har et hurtigt overblik over alle købsfakturaer og købsbilag. Bogfør automatisk ud fra den automatiske aflæsning af købsbilag, og banken afstemmes automatisk.

Dynaccount er et online bogføringsprogram, hvor du kan uploade alle dine købsbilag og kvitteringer direkte til bogføringsprogrammet. Så slipper du for små irriterende kvitteringer og boner, som let bliver væk inden de bliver bogført, og hvis bilaget bliver væk, mister du dokumentationen til regnskabet.

Med Dynaccount kan du tage billede af bilaget med din telefon og sende til regnskabet. Mange boner er printet med dårligt blæk på billigt papir, så det ender som blankt papir. Når du tager billeder af dine boner mister kvitteringen ikke sin gyldighed.

Send bilag til online bogføringsprogram via e-mail

Til alle regnskaber er tilknyttet en unik e-mail adresse, hvor du kan sende alle bilag til. Få minutter efter ligger de som digitale bilag i Dynaccount. Størstedelen af alle købsbilag modtager du allerede via e-mail som PDF, så du skal bare videresende e-mailen direkte til dit online bogføringsprogram.

Du kan også indscanne bilag og mange printere kan sende det indscannede PDF dokument direkte til en e-mail adresse.

Når du har alle bilag samlet i dit online bogføringsprogram, får du et let og hurtigt overblik over hele regnskabet. Du kan direkte se hvilke digitale bilag, der tilhører hvilke posteringer, da det hele er samlet online. I den gammeldags bilagsmappe er bilag og posteringer adskilt, så du ikke direkte kan se hvad der hører sammen.

I den digitale bilagsmappe har du søgemuligheder, så du lynhurtigt kan finde det bilag du søger. Du kan filtrere bilag efter både dato eller referencetekst. I den gamle bilagsmappe skal du rode hele mappen igennem for at finde hvad du søger.

I Dynaccount kalder vi det papirløst regnskab, og det er præcis hvad det er. I det online bogføringsprogram slipper du for små løse og irriterende kvitteringer og boner, som alligevel har en tendens til at blive væk før de bliver bogført.

Slip for tastearbejdet

Importér banktransaktioner i Dynaccount regnskabsprogram. Automatisk bogføring ud fra banken og banken stemmer altid med regnskabet.