Menu

Online økonomisystem med automatisk bogføring

Smart økonomisystem, der kan automatisere mange processer i forhold til administration, regnskab og bogføring, og kan bogføre alle købsfakturaer automatisk med kunstig intelligens, så du sparer meget tid på det manuelle tastearbejde under bogføring

Bilagscan i Dynaccount regnskabsprogram sætter bogføringen på autopilot. Upload fakturaer og bilag og de aflæses automatisk og bogføres automatisk.

Dynaccount økonomisystem kan bogføre alle købsfakturaer og købsbilag automatisk ud fra OCR og kunstig intelligens - uanset om det er indscanninger eller rent tekst du fodrer til systemet. Hvis du uploader billeder og indscanninger, så læses billedet med OCR og konverteres til tekst.

Dynaccount finder selv ud af hvordan en og på forhånd ukendt faktura, for systemet, læses og forstås via komplicerede teknologier med kunstig intelligens. På den måde er du fri for at lave templates til hver enkelt leverandører for at "lære" systemet hvordan et købsbilag skal aflæses.

Fuldautomatisk bogføring
Ud fra tidligere bogføringer foreslår Dynaccount automatisk hvordan en købsfaktura skal bogføres. Hvis en leverandørfaktura tidligere har været bogført, foreslår Dynaccount automatisk konto og momskode ud fra seneste bogføring på leverandøren. Du skal bare trykke på bekræft.

Verificering af aflæste oplysninger
Dynaccount kan selv verificere de oplysninger, som læses fra bilag via Bilagscan både med kontrolberegninger, krydskontroller eller opslag i registre. Alle korrekt aflæste og verificerede oplysninger indikeres med et lille ikon.

Fordele ved Dynaccount online økonomisystem

  • Under bogføring reducerer du det manuelle tastearbejde med op til 90%
  • Automatisk bogføring via Bilagscan og automatisk aflæsning af købsbilag
  • Via bank integration automatisk bogføring og afstemning af banken - banken stemmer altid
  • Altid et hurtigt og smart overblik over økonomien med farver
  • Gratis support alle ugens 7 dage og du får altid svar indenfor 1 time
  • Alt ligger online så du skal aldrig bekymre dig om backup og opdateringer af programmet

Online økonomisystem i farver

Det kan være lidt svært at gennemskue debet og kredit i økonomisystemer, og derfor har vi i Dynaccount tilføjet farver. Nu skal du kun forholde dig til farverne rød og grøn, alt efter om du bogfører indtægter eller omkostninger.

Debet og kredit kan være svære at forholde sig til, da de både kan være positiv og negativ alt efter hvilken kontotype i kontoplanen de henviser til. Dynaccount stilling til de ting for dig, så du kun skal forholde dig til rød eller grøn, som er de intuitive farver for indtægt og omkostning.

Bliv fri for tastefejl og bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

Første møde med debet og kredit kan være lidt skræmmende, og det er også de fagudtryk, der får de fleste til at opgive relativt hurtigt. Debet og kredit kan nemlig både være positiv eller negativ efter hvilken kontotype de peger på i kontoplanen. Men i Dynaccount online økonomisystem behøver du ikke stresse, da du kun skal forholde dig til farverne rød eller grøn, som er de intuitive farver for indtægt og omkostning.

Under bogføringen når du indtaster et kontonummer, så skifter debet og kredit til farverne rød og grøn. Det er meget lettere at forholde sig til.

Hjælperubrikker i online økonomisystem

I Dynaccount har du tre hjælperubrikker til rådighed, mens du bogfører dine regnskabsbilag. Rubrikkerne hedder Balane, Resultat og Moms. Balance viser om bilaget går i 0 (balance) og er korrekt bogført, Moms viser det samlede momsbeløb, og Resultat viser regnskabsbilgets resultat. Hvis bilaget er bogført som en indtægt bliver Resultat grøn, og hvis det er bogført som en omkostning bliver den rød.

På den måde opfanger du lynhurtigt, hvis du bogfører et bilag forkert.

Du kan læse mere om dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag uden modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram