Menu

Dynaccount er et smart og prisvindende online økonomisystem med innovative og hurtige funktioner. Systemet har en flad opbygning og struktur, så funktioner og oversigter aldrig er mere end to klik væk.

Dynaccount er inspirerende og spændende at arbejde i, da det er opbygget med farver, som både hjælper til en lettere forståelse af regnskab og samtidig giver et hurtigere og bedre overblik.

I 2013 vandt Dynaccount Iværksætterpris Nordjylland.

Programmet er både tilgængeligt i en gratis Light-version, som er en begrænset version af den fulde Pro-version.

Online økonomisystem med farver

Det kan være lidt svært at gennemskue debet og kredit i økonomisystemer, og derfor har vi i Dynaccount tilføjet farver. Nu skal du kun forholde dig til farverne rød og grøn, alt efter om du bogfører indtægter eller omkostninger.

Debet og kredit kan være svære at forholde sig til, da de både kan være positiv og negativ alt efter hvilken kontotype i kontoplanen de henviser til. Dynaccount stilling til de ting for dig, så du kun skal forholde dig til rød eller grøn, som er de intuitive farver for indtægt og omkostning.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram

Første møde med debet og kredit kan være lidt skræmmende, og det er også de fagudtryk, der får de fleste til at opgive relativt hurtigt. Debet og kredit kan nemlig både være positiv eller negativ efter hvilken kontotype de peger på i kontoplanen. Men i Dynaccount online økonomisystem behøver du ikke stresse, da du kun skal forholde dig til farverne rød eller grøn, som er de intuitive farver for indtægt og omkostning.

Under bogføringen når du indtaster et kontonummer, så skifter debet og kredit til farverne rød og grøn. Det er meget lettere at forholde sig til.

Hjælperubrikker i online økonomisystem

I Dynaccount har du tre hjælperubrikker til rådighed, mens du bogfører dine regnskabsbilag. Rubrikkerne hedder Balane, Resultat og Moms. Balance viser om bilaget går i 0 (balance) og er korrekt bogført, Moms viser det samlede momsbeløb, og Resultat viser regnskabsbilgets resultat. Hvis bilaget er bogført som en indtægt bliver Resultat grøn, og hvis det er bogført som en omkostning bliver den rød.

På den måde opfanger du lynhurtigt, hvis du bogfører et bilag forkert.

Du kan læse mere om dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
Dynaccount regnskabsprogram er online, så du slipper for at installere noget.

Ingen vedligeholdelse
Opdateringer eller systemet pludselig ikke fungerer - er ikke noget du vil opleve. Økonomisystemet er altid opdateret med de seneste opdateringer.

Altid adgang
Du skal bare have adgang til internettet, og du har altid adgang til Dynaccount.

Backup
Du behøver ikke være nervøs for at din computer går ned. Du behøver heller ikke bekymre dig om at miste dit regnskab, hvis din computer bliver stjålet, ved brand eller harddisken går i stykker. Vi udfører backupproceduerer hver 4. time.