Menu

Online regnskabsprogram - uden begrænsninger

Et let og elegant økonomisystem og regnskabsprogram, som indeholder alle de funktioner du får behov for, og alle funktioner, der er tilgængelige i programmet, vil altid være tilgængelige for dig.

"Én samlet løsning - én fast pris!"

Dynaccount har smarte og intelligente funktioner, så du undgår bogføringsfejl - og hurtige funktioner, som samler flere arbejdsgange, der reducerer dit tidsforbrug.

"Nye funktioner og udvidelser betaler du ikke ekstra for"

Når vi udvikler og tilføjer nye, smarte funktioner og moduler til økonomisystemet vil det ikke blive en ekstra omkostning for dig. Nye opdateringer bliver automatisk en del af dit abonnement.

Bliver du nogensinde overrasket over, hvor meget du betaler til dine abonnementer, når du regner tilkøb og mindre synlige gebyrer med? Med Dynaccount regnskabsprogram betaler du kun den pris du ser på prisskiltet - uden skjulte gebyrer og tilkøb. Der er ingen moduler - kun én samlet løsning med ubegrænset adgang til alle funktioner og features.

Dine behov udvikler sig

Det er vigtigt at vælge et regnskabsprogram, der giver muligheder i stedet for at sætte begrænsninger. Som virksomhed vil dine behov naturligt ændres og udvides i takt med udviklingen af din forretning. Det er vigtigt at tage hensyn til, så du ikke pludselig står og mangler nogle helt basale funktioner. Det kan nemlig let blive en omstændig og tidskrævende affære at skifte system på et senere tidspunkt - så sørg for at vælge rigtigt til at starte med.