Menu

Dynaccount er et prisvindende regnskabsprogram, som passer godt til foreninger, da du har mulighed for automatisk at fakturere alle foreningens medlemmer med forudbestemte intervaller enten pr. år, pr. kvartal eller anden brugerdefineret tidsinterval. Regnskabsprogrammet har smarte og logiske funktioner, som samler flere arbejdsgange og reducerer tidsforbruget.

Farver er en vigtig del af programmet for at gøre det let og intuitivt at arbejde med. Den letteste måde at lave associationer er via farver. Mange har svært ved debet og kredit, men alle ved at rød enten er en omkostning eller negativ, og grøn enten er indtægt eller positiv.

I 2013 vandt Dynaccount Iværksætterpris Nordjylland for regnskabsprogrammet.

Regnskabsprogram med farver

En meget vigtig del i Dynaccount regnskabsprogram er farverne, da de hjælper dig til en bedre forståelse af regnskabet. Farver er en hurtig og smart måde at associere til indtægter og omkostninger. Rigtig mange har nemlig svært ved at kende forskel på debet og kredit, men i Dynaccount skal du nu kun forholde til til farverne rød og grøn, som gør det hele langt lettere.

Derfor er Dynaccount et godt regnskabsprogram til foreninger, da regnskabet er let at forstå.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Automatisk abonnementsstyring af medlemmer

Med Dynaccount kan du opsætte abonnementer for alle foreningens medlemmer, der automatisk opkræves, så du slipper for en masse manuelt arbejde. Fakturaen bliver automatisk faktureret og sendt til den e-mail adresse du angiver på hvert enkelt medlem, og du kan angive en forskudt opkrævning - hvis du vil have medlemmerne modtager fakturaen x antal dage før næste sæson eller kontingentsperiode begynder.

FI +71 indbetalingskort
Hvis du vil gøre det hele ekstra smart, så kan du udsende fakturaerne som FI +71 indbetalingskort, så alle indbetalinger automatisk bogføres når medlemmerne betaler. Hvis foreningen har mange medlemmer, kan det lynhurtigt blive uoverskueligt at bogføre rigtig mange indbetalinger med samme beløb. Ofte så glemmer betaleren at angive hvor betalingen er fra på banktransaktionen, og så er det næsten umuligt at bogføre, så du ved hvem der mangler at betale.