Menu

Dynaccount er et prisvindende regnskabsprogram, som passer godt til foreninger, da du har mulighed for automatisk at fakturere alle foreningens medlemmer med forudbestemte intervaller enten pr. år, pr. kvartal eller anden brugerdefineret tidsinterval. Regnskabsprogrammet har smarte og logiske funktioner, som samler flere arbejdsgange og reducerer tidsforbruget.

Farver er en vigtig del af programmet for at gøre det let og intuitivt at arbejde med. Den letteste måde at lave associationer er via farver. Mange har svært ved debet og kredit, men alle ved at rød enten er en omkostning eller negativ, og grøn enten er indtægt eller positiv.

I 2013 vandt Dynaccount Iværksætterpris Nordjylland for regnskabsprogrammet.

Regnskabsprogram med farver

En meget vigtig del i Dynaccount regnskabsprogram er farverne, da de hjælper dig til en bedre forståelse af regnskabet. Farver er en hurtig og smart måde at associere til indtægter og omkostninger. Rigtig mange har nemlig svært ved at kende forskel på debet og kredit, men i Dynaccount skal du nu kun forholde til til farverne rød og grøn, som gør det hele langt lettere.

Derfor er Dynaccount et godt regnskabsprogram til foreninger, da regnskabet er let at forstå.