Menu

Regnskabsprogram til forening med automatisk bogføring

Smart og hurtigt regnskabsprogram til foreninger, der automatisk kan fakturerer alle foreningens medlemmer med abonnementsstyring, og som automatisk kan bogføre alle købsbilag via kunstig intelligens

Abonnementsstyring i Dynaccount regnskabsprogram sætter faktureringen på autopilot. Slip for de administrative opgaver med bogføring. Alle fakturaer faktureres og sendes automatisk til kunden.

Dynaccount regnskabsprogram er særligt velegnet til foreninger, da du kan oprette abonnementer på alle foreningens medlemmer, så de automatisk bliver opkrævet kontingent enten pr. år, pr. kvartal eller anden brugerdefineret tidsinterval. Abonnementsstyringen fakturerer automatisk medlemmerne i det forudbestemte tidsinterval, så den regnskabsansvarlige kasserer slipper for en masse administrativt arbejde, samt en masse manuelt arbejde.

Dynaccount er integreret med Betalingsservice (PBS), så du også automatisk kan opkræve pengene fra medlemmets bankkonto.

Regnskabsprogrammet har desuden mange smarte og logiske funktioner, som samler flere arbejdsgange og reducerer tidsforbruget.

Dynaccount findes både som et gratis regnskabsprogram til foreninger, samt en betalingsversion, hvor du har adgang til alle funktioner.

Hvorfor Dynaccount er bedst til foreninger?

  • Spar op til 90% på opkrævning af kontingent af foreningens medlemmer
  • Reducer tidsforbruget på bogføring med op til 90% med automatisk bogføring via kunstig intelligens
  • Overfør automatisk banktransaktioner til Dynaccount så banken altid stemmer
  • Automatisk bogføring og udligning af medlemsindbetalinger via bank integration
  • Gratis support med svartid indenfor 1 time 7 dage om ugen
  • Udsend fakturaer med Betalingsservice og/eller FI71, så betalingsflowet automatiseres

Regnskabsprogram med intuitive farver

En meget vigtig del i Dynaccount regnskabsprogram er farverne, da de hjælper dig til en bedre forståelse af regnskabet. Farver er en hurtig og smart måde at associere til indtægter og omkostninger. Rigtig mange har nemlig svært ved at kende forskel på debet og kredit, men i Dynaccount skal du nu kun forholde til til farverne rød og grøn, som gør det hele langt lettere.

Derfor er Dynaccount et godt regnskabsprogram til foreninger, da regnskabet er let at forstå.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag uden modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Automatisk abonnementsstyring af medlemmer

Abonnementsstyring i Dynaccount regnskabsprogram sætter faktureringen på autopilot. Slip for de administrative opgaver med bogføring. Alle fakturaer faktureres og sendes automatisk til kunden.

Med Dynaccount kan du opsætte abonnementer for alle foreningens medlemmer, der automatisk opkræves, så du slipper for en masse manuelt arbejde. Fakturaen bliver automatisk faktureret og sendt til den e-mail adresse du angiver på hvert enkelt medlem, og du kan angive en forskudt opkrævning - hvis du vil have medlemmerne modtager fakturaen x antal dage før næste sæson eller kontingentsperiode begynder.

FI 71 indbetalingskort
Hvis du vil gøre det hele ekstra smart, så kan du udsende fakturaerne som FI 71 indbetalingskort, så alle indbetalinger automatisk bogføres når medlemmerne betaler. Hvis foreningen har mange medlemmer, kan det lynhurtigt blive uoverskueligt at bogføre rigtig mange indbetalinger med samme beløb. Ofte så glemmer betaleren at angive hvor betalingen er fra på banktransaktionen, og så er det næsten umuligt at bogføre, så du ved hvem der mangler at betale.