Menu

Regnskabsprogram til Mac og Apple

Regnskabsprogram der er let og intuitivt med farver - perfekt til Mac og Apple brugere, der kan lide et enkelt og brugervenligt design

Hvis du leder efter et regnskabsprogram, som kan køre på Apple og Mac, så er Dynaccount løsningen. Dynaccount er et online regnskabsprogram, som er 100% web-baseret, og derfor fungerer det på alle platforme både Mac, Windows, Linux etc.

Programmer som er lokalt installerede bliver specifikt designet til kun at køre på enten Windows eller Mac. Da Dynaccount regnskabsprogram ikke er et lokalt installeret program, men en online løsning, er det utroligt alsidigt. Det eneste, som kræves er en internetforbindelse, og du har altid adgang til dit online regnskab.

I 2013 vandt programmet en iværksætterpris for det intuitive regnskabsprogram.

Kompatibelt med de mest udbredte browsere

Dynaccount er et meget alsidigt online regnskabsprogram, og det er udviklet til alle de mest udbredte browsere som Firefox, Chrome, Safari og Internet Explorer.

På Mac og Apple vil der typisk enten være Safari, Chrome eller Firefox installeret, og regnskabsprogrammet er derfor kompatibelt med Mac og andre Apple produkter.

Firefox Chrome Safari

Let og intuitivt - som Steve Jobs ville have gjort det

Dynaccount regnskabsprogram er let og intuitivt, ligesom du som Apple bruger vil beskrive alle dine andre Apple produkter. Hvis Steve Jobs ville have designet et regnskabsprogram, så ville han have designet det sådan her.

Hele systemet er bygget op i en flad brugerflade uden undermenuer, så du ikke farer vild i programmet. Du har altid overblik over dit online regnskab, hvor der er brugt farver til at associere. Det skal være inspirerende at lave regnskab - ikke gråt og kedeligt ligesom med de traditionelle regnskabsprogrammer.

På forsiden, når du er logget ind, kan du se et grafisk diagram, som med det samme giver dig indblik i din virksomheds status med indtægter og omkostninger.

Regnskabsprogram med farver

For at regnskabsprogrammet skal være let og intuitivt, som andre Mac programmer, så er farverne i Dynaccount regnskabsprogram en vigtig del. Farver er den hurtigste og mest effektive måde at lave associationer. Det er også årsagen til at koldt og varmt vand associeres med blå og rød, nemlig så børn også kan kende forskel.

Mange har svært ved at skælne mellem debet og kredit, men alle ved at grøn og positiv, og rød er negativ. Mere simpelt kan det ikke gøres.

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

Selv erfarende regnskabsfolk kan ved en fejl bytte rundt på debet og kredit, da de begge både kan være positiv og negative. Grunden til at de er svære at holde styr på, er at du konstant skal tage stilling kontotypen du bogfører på - og alt efter typen, så kan debet og kredit både være negativ og positiv. Derfor er debet og kredit afskrækkende for de fleste. Det er også her størstedelen af alle bogføringsfejl opstår.

I Dynaccount regnskabsprogram skal du kun forholde dig til farverne rød og grøn for positiv eller negativ. Så det er super let, og helt i tråd med Steve Jobs og hans Mac og Apple produkter.

Hjælpeindikatorer i Mac venligt regnskabsprogram

Til debet og kredit har du rød og grøn til hjælp, men ud over det har du også tre hjælperubrikker Balance, Moms og Resultat, når du bogfører bilag. Moms viser bilagets samlede momsbeløb, Balance viser om bilaget går i 0 (balance), og Resultat viser det samlede resultat. Hvis resultat bliver grøn er det bogført som en indtægt, og hvis den er rød er det bogført som en omkostning.

Du har altså et super hurtigt overblik over alle bilag i det Mac kompatible regnskabsprogram. Du opfanger øjeblikkeligt, hvis et bilag er bogført med en forkert farve.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i det smarte regnskabsprogram til Mac.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag