Menu

Hvis du leder efter et simpelt regnskab, så er Dynaccount lige det du søger. Dynaccount præsenterer regnskabet på en simpel og let forståelig måde, så du altid har overblik over økonomien. Det er udviklet på kreative og innovative idéer, der via farver gør regnskabet ukompliceret og smart. Regnskabsprogrammet er bygget simpelt op i et fladt design uden flere lag af menuer og undermenuer. Alle funktioner og oversigter er aldrig mere end to klik væk.

I 2013 vandt Dynaccount Iværksætterpris Nordjylland for regnskabsprogrammet.

Simpelt regnskab med farver

Dynaccount er smart og simpelt regnskab, hvor farver har stor betydning. Mange har svært ved at forstå debet og kredit i regnskab, men alle ved at grøn er indtægt og rød er omkostning.

Slip for bogføringsfejl

For de fleste kan debet og kredit være svære at forstå, og derfor er Dynaccount gratis regnskabsprogram udviklet med farverne grøn og rød, som er de intuitive farver for negativ og positiv. Du skal nu kun tage stilling til, om du bogfører rødt eller grønt på den pågældende konto i regnskabsprogrammet.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
For at bruge det gratis regnskabsprogram skal du ikke installere noget. Det hele er 100% web-baseret og kører i din browser.

Ingen vedligeholdelse
Du skal ikke bekymre dig om forældet software eller opdateringer, da det hele ligger på en server. Når du logger ind er regnskabsprogrammet altid opdateret med de seneste opdateringer.

Altid adgang
For at have adgang til dit online regnskab skal du bare have en computer med internetadgang. Du har altid adgang til dit regnskabsmateriale lige meget hvor du befinder dig.

Backup
Dit regnskabsmateriale går ikke tabt under tyveri, brand eller anden hardware defekt. Vi opbevarer data forsvarligt og udfører vores backupprocedurer flere gange dagligt.

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Let, brugervenligt og smart regnskabsprogram

Dynaccount er et hurtigt og smart regnskabsprogram, som oven i købet er gratis. I programmet er der brugt farver, som association, så det er lettere forståeligt i stedet for det grå og kedelige i de traditionelle regnskabsprogrammer.

Dynaccount har en meget enkel og flad opbygning, og funktioner og oversigter aldrig er mere end to klik væk, så du ikke farer vild i menuer og undermenuer. Du skal ikke lede efter funktionerne, da de er intuitivt placeret, og hvor du forventer de vil være.

Det gratis regnskabsprogram er både for den øvede og mindre øvede.

Gratis support

Til det gratis regnskabsprogram er der selvfølgelig også gratis support med vores e-mail og telefon support 7 dage om ugen. Ud over det har vi også video support, hvor du kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål vedrørende funktionerne i programmet.

*/?>