Menu

Simpelt regnskab til enkeltmandsvirksomhed

Simpelt regnskab til enkeltmandsvirksomheder og små og mellemstore virksomheder med farver, der skaber et smart og visuelt overblik

Hvis du leder efter et simpelt regnskab, så er Dynaccount lige det du søger. Dynaccount præsenterer regnskabet på en simpel og let forståelig måde, så du altid har overblik over økonomien. Det er udviklet på kreative og innovative idéer, der via farver gør regnskabet ukompliceret og smart. Regnskabsprogrammet er bygget simpelt op i et fladt design uden flere lag af menuer og undermenuer. Alle funktioner og oversigter er aldrig mere end to klik væk.

Automatisk bogføring med kunstig intelligens
Når du uploader bilag bliver de automatisk aflæst af kunstig intelligens, og det kan automatisk blive bogført ud fra tidligere bogføringer. Du sparer op til 90% af tiden på regnskab, da du næsten alt det manuelle indtastning under bogføring er skåret væk. Du skal kun bekræfte alle bilag og trykke på bogfør.

Dynaccount har vundet flere priser som Iværksætterpris Nordjylland 2013 og senest Inspirational Award 2019.

Visuelt og simpelt regnskab med farver

Dynaccount er smart og simpelt regnskab, hvor farver og det visuelle udtryk har stor betydning - så du får hurtigere og bedre overblik, når du bogfører. Mange har svært ved at forstå debet og kredit i regnskab, men alle ved at grøn er indtægt og rød er omkostning.

Under indtastning kan du direkte se via farverne om du bogfører korrekt. Du skal nemlig kun forholde dig til farverne og glemme alt om debet og kredit. Hvis du bogfører en indtægt og du ser en rød farve, så har du tastet forkert.