Menu

Simpelt regnskabsprogram med hurtig og automatisk bogføring

Simpelt regnskab og bogføring med visuelt udtryk med farver og automatisk bogføring af købsfakturaer

Dynaccount er det prisvindende regnskabsprogram, som har vundet flere priser for det smarte og intuitive regnskabsprogram.

Dynaccount er et simpelt regnskabsprogram og prisvinder af Iværksætterpris Nordjylland 2013. Programmet har innovative og smarte funktioner, som hjælper dig med at blive lynhurtig færdig med at bogføre regnskabet. En vigtig del i regnskabsprogrammet er farverne, som giver en hurtig og lettere logisk forståelse af regnskab. Farverne gør arbejdet spændende og mere inspirerende modsat traditionelle regnskabsprogrammer, der er grå og kedelige.

Dynaccount simpelt regnskabsprogram har et brugervenligt, enkelt og elegant design, i en flad og overskuelig opbygning, og uden mange lag af menuer og undermenuer, som kun gør regnskab overkompliceret. Den flade opbygning gør regnskabet let og overskueligt. Selvom det stadig har et højt funktionsniveau, er funktionerne er logisk placeret, så de aldrig er mere end to klik væk.

Dynaccount findes både i en gratis Light-version og i en fuld Pro-version med op til 4 måneders prøveperiode.

Simple grunde til at vælge Dynaccount regnskabsprogram

  • Det er simpelt at oprette den første faktura på under 2 minutter
  • Spar op til 90% på det manuelle tastearbejde under bogføringen
  • Gratis email og telefon support alle 7 dage om ugen indenfor 1 time
  • Automatisk bogføring af købsbilag med Dynaccount Bilagscan og intelligent software
  • Opkræv automatisk kunder med automatiske fakturaer og abonnementsstyring
  • Automatisk bogføring ud fra banktransaktioner importeret fra netbanken

Simpelt regnskabsprogram med farver

I Dynaccount regnskabsprogram er en vigtig del farverne, som letter forståelsen. Mange har svært ved at forstå debet og kredit, da begge både kan være negativ og positiv, men alle ved at rød er omkostning eller negativ, og grøn er indtægt eller positiv.

Farver er den hurtigste måde at lave associationer, og derfor er varm og kold vand associeret med rød og blå - netop så børn kan kende forskel.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

Erfarende folk med regnskab kan ved en fejl bytte rundt på regnskabstermerne debet og kredit, men de kan også være lidt besværlige at holde styr på. Debet og kredit kan optræde både som negativ og positiv efter hvilken kontotype de er bogført med. I Dynaccount simpelt regnskabsprogram behøver du ikke forholde dig til debet og kredit, men i stedet farverne rød og grøn. Grøn for indtægt eller positiv, og rød for omkostning eller negativ. Når du indtaster et kontonummer under bogføringen, så skifter felterne debet og kredit farve til rød og grøn. Med andre ord er bogføringen gjort visuelt og inspirerende.

Hjælpeindikatorer i simpelt regnskabsprogram

Under bogføringen er der også tre hjælperubrikker til hvert bilag Balance, Moms og Resultat. Balance viser om bilaget går i 0 (balance), Moms viser hvad momsen udgør, og Resultat viser om bilaget er bogført som en omkostning eller indtægt. Hvis Resultat bliver grøn er det en indtægt, og hvis den bliver rød er det en omkostning.

Det er smart, at du allerede mens du indtaster bliver gjort opmærksom på bogføringsfejl, så du i første omgang helt slipper for bogføringsfejl, så du ikke skal rette dem senere.

Selv revisorer og bogholdere har også taget den ny bogføringsmetode til sig.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount simple regnskabsprogram.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag uden modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram