Menu

Hold nemt styr på kunder med faste rabatter og differentierede priser

Dynaccount har en ekstrem fleksibel og meget dynamisk rabatstyring. Du skal aldrig oprette en rabat mere end én gang, og alle rabatter nedarves gennem varegrupper, varer, debitorgrupper og debitorer.

Du kan oprette en rabat på en debitorgruppe (kundegruppe), så alle kunder i gruppen får rabatten. Du kan både angive en rabat for en hel varegruppe, eller du kan angive en rabat for en enkelt vare. Alle debitorer i gruppen vil automatisk arve rabatterne på varerne i den angivne varegruppe, eller rabatten angivet på den enkelte vare.

Du kan på nøjagtig samme måde oprette rabatter på hver enkelt debitor (kunde). Hvis du opretter en rabat på debitor-niveau, for en varegruppe eller vare, der allerede er oprettet på debitorgruppe-niveau, så overskrives rabatten på debitorgruppen.

Ligeledes hvis du opretter en rabat på en varegruppe, enten på debitor- eller debitorgruppe-niveau, og du opretter en rabat på en vare i gruppen, så overskrives varegruppe rabatten på samme måde.

Ud over det kan du give rabat på tre måder. Enten kan du give en fastpris rabat, du kan give en procent rabat eller du kan give et prisnedslag. Endvidere kan du også give op til to mængderabatter efter de samme tre rabat typer.