Integration med lønsystem

Flere forskellige lønsystemer har lavet en integration til Dynaccount, herunder Danløn og Salary, så du direkte kan overføre alle finansposter fra en lønkørsel til bogføringskladden i Dynaccount. Du slipper for manuelt at indtaste det hele. Du sparer tid og samtidig slipper du for tastefejl.

En bogført lønkørsel indeholder mange posteringer, som tager tid at indtaste. Når det hele kører automatisk via en integration, er du altid sikret at det er de korrekte tal, der bogføres, og du slipper for selv at indtaste alle posteringerne.

I de fleste lønsystemer kan du dog også eksportere posteringerne fra en lønkørsel som CSV, som du kan importere i en bogføringskladde. Men vi vil helt klart anbefale at få sat integrationen op i jeres lønsystem, så det kører automatisk. Hvis I har brug for hjælp til opsætningen, skal du kontakte det respektive lønsystem.

Rask Service
Niels Rask
Nu har jeg aldrig set magen - det er ubetinget, den hurtigste reaktion, jeg nogensinde har set på et ønske fra en bruger, til en IT-leverandør. Og opdateringen er foretaget samme dag. Jeg mangler ord!