Lynhurtigt workflow med faktura, ordre etc.

Det flade og interaktive interface giver dig konstant og hurtigt overblik over alle dokumenter som faktura, kreditnota, ordre etc. Det hele foregår i samme vindue uden popupvinduer eller underliggende sider, så arbejdet udføres endnu hurtigere.

Delvis fakturering og dellevering ved restordre

En ordre kan delvis faktureres. Du kan fakturere de enkelte varelinjer helt eller delvist, og lade resten resten stå som restordre og fakturere senere.

Se avancen direkte på faktura

Når du opretter og indtaster faktura, ordre, tilbud etc. kan du direkte se avancen både på varelinjerne, men også den samlede avance for hele salgsdokumentet. Avancen beregnes automatisk ud fra kostprisen på lageret, og hvis kostprisen ikke er tilgængelig beregnes den ud fra "Vejl. kostpris".

Det er et stærkt værktøj, så du altid kan give den skarpeste pris - uden tab.

Se når kunden har læst faktura

Når du sender dokumenter som faktura, ordre etc. kan du følge med i hvornår kunden åbner og læser dokumentet.

Peary
Dorte Peary
Alle systemer jeg har afprøvet var enten total ufleksible eller teknisk overkomplicerede, men Dynaccount har en meget sjælden kombination af fleksibilitet og enkelhed - og så er det hurtigt at bruge.

Automatisk indtastning

På hver debitor (kunde) kan der indtastes standard oplysninger som momskode og betalingsbetingelser, som automatisk kommer på faktura ved oprettelse, så du slipper for at indtaste det manuelt hver gang.

På debitorgruppen kan der også indtastes standard oplysninger, som automatisk indtastes, når nye kunder oprettes.

Kopier faktura, ordre, tilbud etc. med ét klik

Hvis en kunde skal faktureres det samme igen, kan du kopiere salgsdokumenter med ét klik

Gennemfakturering (flere leveringsadresser)

Sælger du til en butikskæde, er det typisk hovedkontoret, der faktureres, men varerne leveres til underafdelingen eller den fysiske butik. Med gennemfakturering kan du have uendeligt mange leveringsadresser til samme kunde.

Hovedkontoret og alle underafdelinger oprettes som separate debitorer, og på hver underafdeling vælger du hovedkontoret som gennemfakturering.

Produktlister (Styklister)

Du kan oprette produktlister (styklister) på varelinjer. Hvis du har varer, der er sammensat af andre varer, kan du oprette et nyt produktnummer som en produktliste. Indkøber du flere varer separat, men sælger samlet som et nyt produktnummer - kan de tilføjes en produktliste, så alle varer tilføjes som et samlet produktnummer på varelinjen.

Hvis du kører lagerstyring på de underliggende produkter, bliver de enkeltvis trukket fra lageret, som de ellers ville.

Kontantbetaling - modkonto på faktura

I samme arbejdsgang du bogfører en faktura, er det muligt at angive en modkonto - hvis en kunde betaler kontant. Denne funktion samler tre arbejdsgange i én, hvor den efter at have bogført fakturaen samtidig bogfører betalingen og udligner faktura med betaling.

Opret kreditnota - ud fra faktura

Hvis du har lavet en fakturering, som enten helt eller delvist skal krediteres, kan du oprette en kreditnota direkte ud fra fakturaen. En varelinje kan enten krediteres helt eller delvist på antal.