Menu

Alle support henvendelser besvares indenfor 60 minutter!

Video er det nye sort

Video support til Dynaccount regnskabsprogram. Du kan hurtig se hvordan du udnytter alle funktioner mest optimalt, så du bruger så lidt tid på regnskab og bogføring som muligt. Udnyt funktionerne som automatisk kan bogføre bilag og fakturaer i regnskabsprogrammet.
Se videoer

Det er kedeligt og uinspirerende at læse gammeldags manualer på tekstform. Hvis et billede fortæller mere end 1.000 ord, så må video fortælle en million?

Det er også svært at skrive gode manualer på tekstform til software, da de oftest bliver meget komplicerede, og folk har en tendens til at fortolke dem forskelligt. Derfor er det altid bedre at få funktioner og workflows vist i en video, så du kan se hvad der sker i stedet for det hele skal forklares på tekst.

"At have telefon- og e-mailsupport kan være meget godt, men det er begrænsende. Det svarer til en guide med bind for øjnene"

Den mest motiverende og lærerige måde at lære noget nyt, er at få det vist af en anden. Med video giver vi dig mulighed for at have din helt private guide. Du får mulighed for at gøre tingene i dit eget tempo. Du kan pause, spole tilbage eller du kan endda se videoen forfra, hvis du ikke fik det hele med.