Automatisk hævning fra kundens bankkonto

Betalingsservice (PBS)

Dynaccount regnskabsprogram er integreret med Betalingsservice (PBS) og hæver automatisk penge direkte fra kundens bankkonto, så snart du bogfører en faktura med betalingsmetode "FI71+PBS".

Når kunden modtager fakturaen, kan den betales via Fælles indbetalingskort, og kunden kan tilmelde sig Betalingsservice på dit PBS nr. Det giver fuldmagt til automatisk at hæve penge på kundens bankkonto, i samme øjeblik kunden faktureres.

Betalingsservice opkræver dine kunder månedsvis, og tidsfristen er 6. sidste bankdag i måneden. Det vil sige at alle PBS fakturaer skal være faktureret senest 6. sidste bankdag i hver måned, for at blive sat til betaling den kommende måned. Hvis du fakturerer senere vil betalingen først blive hævet i den efterfølgende måned. Dynaccount sender alle PBS betalinger til PBS om natten den 6. sidste bankdag, så alle PBS fakturaer skal være faktureret inden (dagen inden tidsfristen).

PBS tidsfrister
https://www.betalingsservice.dk/erhverv/l%C3%B8sninger/tidsfrist-for-aflevering

Det er gratis at blive oprettet hos Betalingsservice og få et PBS nr., så du kan opkræve fra kundens bankkonto.

Alt er automatiseret

Hvis du har tidligere erfaring med Betalingsservice - så ved du, at det kan være omstændigt at arbejde med, hvis du selv skal generere PBS filerne. Du skal bruge et eksternt program til at indlæse og oversætte PBS filerne til noget dit regnskabsprogram kan læse. Du skal også bruge et eksternt program til at generere filerne, som sendes til PBS. Sidst men ikke mindst, skal du manuelt logge ind og uploade og downloade PBS filerne.

Hele førnævnte proces er automatiseret i Dynaccount, og alt vedrørende filerne sker helt automatisk, og uden du nogensinde bemærker det. Du skal bare bogføre en faktura med betalingsmetoden "FI71+PBS" - resten håndterer Dynaccount fuldstændig automatisk.

Dynaccount registrerer automatisk PBS kundens til- og framelding og alt i forbindelse med betalingen.

PBS som abonnement

Du kan oprette et abonnement på en kunde i Dynaccount, som automatisk faktureres i et bestemt interval. Angiver du "FI71+PBS" i betalingsmetoden, bliver hele flowet automatiseret, så faktura oprettes, bogføres og sendes til kunden automatisk. Betalingen hæves og betales automatisk via PBS, og faktura og betaling udlignes automatisk og afstemmes i banken i regnskabsprogrammet.