Automatisk fakturering

Abonnementsstyring til automatisk masse fakturering i Dynaccount regnskabsprogram

Automatisk opkrævning af kunder

Sæt fakturering på autopilot med abonnementsstyring, og opkræv kunder automatisk i et forudbestemt interval. Lav individuelle abonnementsaftaler eller standardiserede abonnementsaftaler med kunder.

  • Mindre administrativt arbejde
  • Altid opkræv kunder til tiden
  • Kombinér abonnement med FI71 og Betalingsservice (PBS)

Udvidelser

Abonnements­styring

Du kan hurtigt og enkelt opsætte abonnementer, der automatisk opkræver dine kunder i et forudbestemt interval. Du opretter et abonnement med varelinjer, vælger interval (opkrævningsfrekvens) og vælger en startdato - resten kører helt automatisk. Det eneste du skal gøre, er at holde øje om fakturaerne betales til tiden. Abonnementsperioden med start- og slutdato fremgår af fakturaen.

Du kan skræddersy abonnementerne både til din forretning og dine kunders behov. Du kan oprette standard varelinjer, som opkræves hver gang, og du kan tilføje engangsopkrævninger, der opkræves én gang og slettes efter fakturering.

FI71 og PBS integration

Hvis det ikke kun er nok at faktureringen kører på autopilot, så kan du med vores PBS integration automatisk hæve betalingen direkte fra kundens bankkonto med Betalingsservice.

Du kan også sende faktura med som FI71 (Fælles Indbetalingskort korttype 71), så du slipper for at bruge unødvendigt tid på at opklare hvor betalingerne kommer fra. Når du modtager mange betalinger bør du som et minimum sende faktura som FI71 med et indbetalings-id.

T.P. Service
Judith Lund Pedersen
Let at bruge også for den uøvede. Med bankimport slipper jeg for en del indtastning af tekst og kan bare modpostere bilaget. God support, hvis der er noget jeg ikke forstår. Kan kun anbefales.