Gratis for revisorer og bogholdere

Tilmeld dig gratis som revisor i Dynaccount og få adgang til nye kunder.

Abonnementer

Ekstern adgang
Ubegrænset
Gratis
Intern adgang
6 måneder
331kr./md
Ekstra virksomheder Gratis
Boomerang Supply ApS
Henrik Brøgger
Med et hastigt voksende sortiment, havde vi brug for et hurtig og let system, som både har lagerstyring og enkel oprettelse af debitor/ kreditor. Dynaccount er SUPER let at gå til - og simpelt at arbejde i. STØRSTE anbefalinger fra os.

Ekstern adgang

Alle revisorer og bogholdere tilmeldt Dynaccount kommer på den offentlige listen over tilgængelige revisorer, så alle virksomheder oprettet i Dynaccount har mulighed for at tilknytte dem som revisor og give ekstern adgang til deres regnskab.

Intern adgang

Den interne adgang er et tilkøbsmodul til den eksterne adgang, hvor revisoren selv opretter virksomhederne han reviderer og bogfører for. Det er kun revisoren selv, der har adgang til regnskaberne og kan ikke give adgang til andre.

Christensen Holding Horsens ApS
Jesper Ousen Christensen
I Dynaccount kan jeg opsætte abonnementer til udlejning af elcykler, som hver måned automatisk opkræver mine kunder det pågældende beløb. Det er nemt!
Nichefabrikken
Mette Kaae
Overskueligt og letforståeligt. CRM delen har reddet mig for mange spildtimer i administrationen. Dejligt med et system der sparer mig tid, som jeg kan bruge til at udvikle mig virksomhed.
Det-stemmer.dk ApS
Martin Helledie
Dynaccount er et super hurtigt regnskabsprogram, med mange informationer, specielt overblik er lækkert - hurtig svartid ved support. Dynaccount sender også nyhedsbreve ud omkring nye tiltag. Alt i alt 5 stjerner herfra.