Gratis for revisorer og bogholdere

Tilmeld dig gratis som revisor i Dynaccount og få adgang til nye kunder.

Abonnementer

Ekstern adgang
Ubegrænset
Gratis
Intern adgang
6 måneder
331kr./md
Ekstra virksomheder Gratis
FOF Midtsjælland
Hans-Jørgen Kølle
Programmet er utroligt let at anvende, gennemtænkt, logisk og overskueligt opbygget. Supporten er uovertruffen, og man får hurtig og kompetent vejledning hver gang. Tror ikke bogføring kan gøres mere simpelt.

Ekstern adgang

Alle revisorer og bogholdere tilmeldt Dynaccount kommer på den offentlige listen over tilgængelige revisorer, så alle virksomheder oprettet i Dynaccount har mulighed for at tilknytte dem som revisor og give ekstern adgang til deres regnskab.

Intern adgang

Den interne adgang er et tilkøbsmodul til den eksterne adgang, hvor revisoren selv opretter virksomhederne han reviderer og bogfører for. Det er kun revisoren selv, der har adgang til regnskaberne og kan ikke give adgang til andre.

Køreskole Ginnerup
Lone Ginnerup
Dynaccount er som lavet til mig. Der er taget højde for at jeg ikke er skrap til det, og nu kan jeg som glad amatør taste ind, og ud kommer et professionelt regnskab. Det virker.
JORacing
Johan Rauchfuss
Det er det hurtigste, mest innovative og moderne program jeg har prøvet, af alle de systemer jeg har haft til test.
Body Beauty ApS
Madi Kruse Madsen
Enkelt og elegant system med mange smarte funktioner - og en meget rimelig pris. Nemt for både mere og mindre kyndige regnskabsfolk. Gode hjælpevideoer og god support, som giver hurtig hjælp undervejs.