Gratis for revisorer og bogholdere

Tilmeld dig gratis som revisor i Dynaccount og få adgang til nye kunder.

Abonnementer

Ekstern adgang
Ubegrænset
Gratis
Intern adgang
6 måneder
298kr./md
Ekstra virksomheder Gratis
Samsøbad Massage & Wellness
Vilhelm Kruse
Jeg er særlig godt tilfreds med Dynaccounts support. De er altid hurtige til at svare. Et par gange har de endda overrasket mig, ved at løse nogle problemer jeg ikke selv havde bemærket.

Ekstern adgang

Alle revisorer og bogholdere tilmeldt Dynaccount kommer på den offentlige listen over tilgængelige revisorer, så alle virksomheder oprettet i Dynaccount har mulighed for at tilknytte dem som revisor og give ekstern adgang til deres regnskab.

Intern adgang

Den interne adgang er et tilkøbsmodul til den eksterne adgang, hvor revisoren selv opretter virksomhederne han reviderer og bogfører for. Det er kun revisoren selv, der har adgang til regnskaberne og kan ikke give adgang til andre.

Det-stemmer.dk ApS
Martin Helledie
Dynaccount er et super hurtigt regnskabsprogram, med mange informationer, specielt overblik er lækkert - hurtig svartid ved support. Dynaccount sender også nyhedsbreve ud omkring nye tiltag. Alt i alt 5 stjerner herfra.
T.P. Service
Judith Lund Pedersen
Let at bruge også for den uøvede. Med bankimport slipper jeg for en del indtastning af tekst og kan bare modpostere bilaget. God support, hvis der er noget jeg ikke forstår. Kan kun anbefales.
Medico Care ApS
May Britt Dyvelkov
Det er super nemt at komme i gang, og mine små udfordringer er hurtigt og professionelt blevet løst af deres support. Jeg vil helt klart anbefale det til andre små virksomheder.