Automatisk momsindberetning (Moms API)

Læsetid: 1 min.
Sidst opdateret: 06/03/2024

Dynaccount kan automatisk lave dine momsindberetninger, som sker direkte og automatisk til SKAT via deres moms API. Under "Rapport > Momsspecifikation" kan du i bunden trykke på "Automatisk momsindberetning". Du bliver automatisk omstillet til indberetningen på skat.dk, hvor alle momsangivelser overføres fra Dynaccount's momsspecifikation.

Du skal blot trykke "Godkend" for at fuldende indberetningen.

Inden du viderestilles til skat.dk, føres du igennem en mapping funktion, der mapper kontoplan og momskoder til Erhvervsstyrelsens standard kontoplan og momskoder.

Giv adgang til Dynaccount

Inden du kan foretage momsindberetninger via Dynaccount, skal du give rettigheder til Dynaccount (direkte link) på skat.dk under Erhverv > Profil- og kontaktoplysninger > Rettigheder og adgange til TastSelv > Autoriser revisor m.fl.

Opret rettighed

• Rettighed: NemVirksomhed - adgang for regnskabssystemudbyder
  • CVR nr: 34223475 (CK Software ApS)