Backup og procedurer

Læsetid: 1 min.
Sidst opdateret: 05/12/2023

Dynaccount følger et meget højt sikkerhedsniveau i forhold til brugernes data. Alt data sikkerhedskopieres via to forskellige og uafhængige procedurer: Replikation og Point-in-time backup.

Replikation (Spejling)

Alt data replikeres og synkroniseres real-time til en remote og dedikeres server i et isoleret miljø. Replikationen sikrer der på ethvert givent tidspunkt altid findes en fuld kopi af data.

Med replikation kan data genskabes uden data tab ved server nedbrud.

Point-in-time backup

Dagligt oprettes backup af alt data. Backup data opbevares på en remote og dedikeret server i et isoleret miljø.

Recovery procedure

En gang om ugen genskabes seneste point-in-time backup i et testmiljø, for at sikre backup data er konsistent.