Danmarks billigste inkasso

Start Danmarks billigste inkassosag med få klik

Få inddrevet gæld fra dårlige betalere hurtigt og billigt, så du forbedrer likviditeten - og du kan fokusere på at drive din virksomhed.

  • Start inkassosag med få klik
  • Få det fulde skyldige fakturabeløb udbetalt
  • Ingen dyre abonnementer eller gebyr
  • Fører sagen i fogedretten
  • Aftaler og administrerer afdragsordninger med skyldner
Hoffman Lindberg Inkasso

Som kunde i Dynaccount får du Danmarks billigste inkassoservice til at inddrive gæld fra dårlige betalere for fakturaer, som er udsendt via Dynaccount. Det eneste du skal betale er et gebyr på 250kr. pr. faktura du vil inddrive, og du får det fulde fakturabeløb tilbage. Hvis du har faktureret en kunde med 10.000kr. får du altså 10.000kr. ind på din bankkonto, når pengene er inddrevet.

Hos andre inkassovirksomheder betaler du normalt 20% af hovedstol. Hvis fakturabeløb er 10.000kr. får du kun de 8.000kr. tilbage - og ud over de 20% betaler du et højt årligt abonnement eller et stort gebyr pr. sag.

Dynaccount samarbejder med Hoffman Lindberg, så du hurtigt og let kan overdrage sagen til dem med få klik.

Hoffman Lindberg tager sagen hele vejen til fogedretten, og de vil også håndtere en eventuel afdragsordning, så du helt og aldeles kan fokusere på din forretning uden bruge tid på inddrivelserne.

Christensen Holding Horsens ApS
Jesper Ousen Christensen
I Dynaccount kan jeg opsætte abonnementer til udlejning af elcykler, som hver måned automatisk opkræver mine kunder det pågældende beløb. Det er nemt!