Menu

Integrer Dynaccount i din webshop etc.

API integration til Dynaccount regnskabsprogram. Du kan integrere regnskabsprogrammet i din webshop og andet software, så du kan lette det administrative arbejde med bogføring.

Integrer dit Dynaccount regnskab i din webshop og slip for en masse manuelt bogførings- og tastearbejde. Du har nemlig mulighed for at integrere Dynaccount som økonomisystem og regnskabsprogram i alt ekstern software, som kan kommunikere HTTP - og det vil i dag sige alt software.

"Automatisér din arbejdsdag ved at integrere Dynaccount i ekstern software"

Af de mest anvendte muligheder kan nævnes webshops og elektroniske kassesystemer. På den måde kan din webshop f.eks. automatisk bogføre alle fakturerede salg i Dynaccount - uden du selv behøver gøre noget.

Hvis din virksomhed har mange processer i den daglige drift, hvor der skal laves registreringer i forhold til regnskab og bogføring, kan du frigøre mange ressourcer på at automatisere dem. I samme omgang slipper du også for tastefejl, da bogføringen ikke længere foregår manuelt.

Vi har udarbejdet en grundig og let forståelig dokumentation til Dynaccount API'et, hvor du kan finde hjælp til udviklingen af din egen integration.

Du kan også downloade API'et og færdige moduler vi har udviklet til bestemte webshops og andet.

Hvordan virker et API

Et API (Application Programming Interface) er et interface så to eller flere programmer på egen hånd kan kommunikere med hinanden.

For at gøre forklaringen helt lavpraktisk, så vil et program have mulighed for, ligesom når du indtaster en web-adresse i din browser, at kalde en web-adresse. Bag web-adressen vil så ligge en kommando som enten henter, ændrer eller sletter en data ressource.

Et praktisk eksempel kunne være at en webshop genererer et salg, hvorefter shoppen laver en HTTP forespørgsel til et regnskabsprogram. Når den specifikke HTTP forespørgsel gennemføres bliver data fra webshoppen overført til regnskabsprogrammet og bogført som et salg.