Integration med lønsystem

Flere forskellige lønsystemer har lavet en integration til Dynaccount, herunder Danløn og Salary, så du direkte kan overføre alle finansposter fra en lønkørsel til bogføringskladden i Dynaccount. Du slipper for manuelt at indtaste det hele. Du sparer tid og samtidig slipper du for tastefejl.

En bogført lønkørsel indeholder mange posteringer, som tager tid at indtaste. Når det hele kører automatisk via en integration, er du altid sikret at det er de korrekte tal, der bogføres, og du slipper for selv at indtaste alle posteringerne.

I de fleste lønsystemer kan du dog også eksportere posteringerne fra en lønkørsel som CSV, som du kan importere i en bogføringskladde. Men vi vil helt klart anbefale at få sat integrationen op i jeres lønsystem, så det kører automatisk. Hvis I har brug for hjælp til opsætningen, skal du kontakte det respektive lønsystem.

FOF Midtsjælland
Hans-Jørgen Kølle
Programmet er utroligt let at anvende, gennemtænkt, logisk og overskueligt opbygget. Supporten er uovertruffen, og man får hurtig og kompetent vejledning hver gang. Tror ikke bogføring kan gøres mere simpelt.