Papirløst regnskab

Upload fakturaer og billeder af kvitteringer fra telefon og send bilag via e-mail til skyen.
Hold alle bilag samlet med online bogføring i et digitalt bogholderi.

Automatisk og digital bogføring med intelligent bilags- og fakturaaflæsning

Automatisk bogføring med kunstig intelligens

Automatisk aflæsning af faktura og bilag. Det automatiske bogholderi med automatisk bogføring ud fra tidligere bogførte købsbilag.

  • Slip for manuel indtastning
  • Automatisk verificéring og kontrolberegning af aflæst data
  • Opnå højere præcision
  • Sætter turbo på bogføringen
  • Online bogføring
  • Automatisk fakturaflow

Få det meste ud af det

Omfavn automatiséring i dag

Reducér behandlingstiden af finansielle bilag med op til 90%, og fokusér i stedet på hvad dagen bringer i morgen.

Automatisk aflæsning af købsbilag med verificering af data

Fanger alt relevant data

Dynamisk, fleksibel og intelligent aflæsning af alle former for købsbilag og på forhånd ukendte dokument layouts. Ingen skabeloner, ingen vedligeholdelse - bare rå og direkte aflæsning med høj præcision.

T.P. Service
Judith Lund Pedersen
Let at bruge også for den uøvede. Med bankimport slipper jeg for en del indtastning af tekst og kan bare modpostere bilaget. God support, hvis der er noget jeg ikke forstår. Kan kun anbefales.

Automatisk bogføringsforslag

Når et automatisk aflæst bilag bogføres, søger Dynaccount efter totalbeløb i banktransaktionerne og foreslår den som modkonto (balancekonto). Du skal kun vælge hvilken omkostningskonto (driftkonto) samt momskode bilaget skal bogføres på.

Næste gang du modtager et bilag fra samme leverandør, foreslår Dynaccount seneste bogføring eller kontering. Du skal kun bekræfte og bilaget bogføres automatisk. Du skal kun tage stilling til noget ved første bilag fra leverandøren - efterfølgende kører det automatisk.

Det er automatisk bogføring, når det er bedst!

Hvad bliver aflæst?

Bilagstyper: Faktura, Kvittering
Sprog: Dansk, Engelsk, Tysk, Svensk.

Felt Verificering
Afsender virksomhed Lande: DK, GB, DE, SE
Total beløb Kontrolberegning varelinjer
Moms beløb Kontrolberegning varelinjer
Valuta
Fakturadato
Forfaldsdato
Fakturanr.
Ordrenr.
Rekvisitionsnr./referencenr.
FI betalingslinje (71, 75 og 04) Checksum beregning
Bankkonto Checksum beregning
SWIFT Opslag
IBAN Checksum beregning
Varelinjer
Felt Verificering
Varenummer
Varetekst
Pris Kontrolberegning
Antal Kontrolberegning
Enhed
Rabat Kontrolberegning
Afgift Kontrolberegning
Total Kontrolberegning
Nichefabrikken
Mette Kaae
Overskueligt og letforståeligt. CRM delen har reddet mig for mange spildtimer i administrationen. Dejligt med et system der sparer mig tid, som jeg kan bruge til at udvikle mig virksomhed.

Billedaflæsning med OCR

Når du uploader indscanninger og billeder til Dynaccount, bliver teksten aflæst og digitaliseret til maskinredigerbar tekst via optisk tegngenkendelse - også kaldet OCR (Optical Character Recognition). Det er vigtigt du sender billeder i høj kvalitet for at undgå mistolkninger og sikre den bedste aflæsning af fakturaen. Det anbefales, at læse mere omkring bedst praksis, inden du sender de første bilag.

Der er et ordsprog, som siger: "Garbage in, garbage out". Det er særligt vigtigt at huske, når du arbejder med OCR. Er kilden dårlig, bliver resultatet det også.

Automatisk bogføring uden vedligeholdelse

Ved aflæsning håndteres fakturaerne 100% automatisk og dynamisk, da du ikke på forhånd skal "lære" systemet at læse de uploadede købsbilag - ved at oprette skabeloner til hver enkelt leverandør. Dynaccount finder selv ud af hvordan et givent og på forhånd ukendt bilag skal læses og forstås.

Det kræver et stort vedligeholdelsesarbejde, hvis der oprettes skabeloner til hver leverandør og fakturalayout. Det er meget lettere og fleksibelt, systemet selv finder ud af hvordan et købsbilag skal læses - og det er præcis sådan Dynaccount fungerer.

Verificeringen af den aflæse data sker også uden du bemærker det, så det er klar til automatisk bogføring. Det er online bogføring, når det er bedst.