Menu

Gratis bogføringssystem

Gratis bogføringssystem med visuelle farver, der letter bogføringsarbejdet og tastearbejdet, og som hjælper til at du undgår taste- og bogføringsfejl

Dynaccount er et prisvindende og gratis bogføringssystem med smarte og innovative funktioner. Systemet er visuelt med farver og grafer, som præsenterer regnskabet, så det er let forståeligt. Det er hurtigt og let at bogføre i selv for ikke kyndige regnskabsfolk.

Bogføringssystemet har et simpelt og ukompliceret fladt design uden forvirrende menuer og undermenuer i flere lag. Funktionerne er aldrig mere end to klik væk fra et hvilket som helst udgangspunkt, og så er funktionerne placeret, hvor de giver bedst mening.

Som hjælp har du videoer til rådighed, så du hurtigt kan se hvordan funktionerne fungerer, og du kan se workflows, så du får det mest optimale ud af systemet.

I 2013 vandt Dynaccount Iværksætterpris Nordjylland for bogføringssystemet.

Smart bogføringssystem med farver

Hjælpefarverne rød og grøn er en bærende del af bogføringssystemet, da farver er den smarteste og hurtigste måde at lave associationer. De fleste har svært ved at kende forskel på debet og kredit, men alle ved at grøn er positiv og rød er negativ.

Når du indtaster under bogføringen, skal du derfor kun forholde dig til farverne rød og grøn, så du lynhurtigt kan afkode om det du taster er rigtigt eller forkert.