Menu

Importér og eksportér data til og fra dit regnskab

Bruger du allerede et system i dag, og du gerne vil prøve Dynaccount, så har du mulighed for at importere alle dine data, og arbejde videre hvor du er kommet til.

Hvis du efter at have startet med Dynaccount finder ud af, at det alligevel ikke passer til dine behov, så kan du til enhver tid eksportere alle data og fortsætte i et andet system. Du er på intet tidspunkt bundet til at forsætte med at bruge os, hvis du har bestemt dig for at prøve.

"Du kan importere eller eksportere data som det passer dig"

Import encoding

Når du importerer CSV filer (Comma Separates Values), kan du importere dem med mange forskellige encodings, men det anbefales enten at bruge ISO-8859-1 (latin/vestlige alfabeter) eller UTF-8 (multibyte tegnsæt, der indeholder alle bogstaver og tegn). Men Dynaccount understøtter også unicode (UTF-16). Når du eksporterer via CSV er encodingen dog altid UTF-8.

Ældre versioner af Microsoft Excel kan ikke læse CSV filer automatisk, så det anbefales at bruge Google Spreadsheet (Google drive). Hvis du vil åbne CSV filerne i ældre versioner af Excel skal du åbne filen, markere hele første kolonne, gå under "Data > Tekst til kolonner" og vælge komma som separator og UTF-8 som tegnsæt. Alternativt kan du når du downloader CSV filer vælge, at de skal være kompatible med ældre versioner af Excel.