Menu

Importér og eksportér data til og fra dit regnskab

Bruger du allerede et system i dag, og du gerne vil prøve Dynaccount, så har du mulighed for at importere alle dine data, og arbejde videre hvor du er kommet til.

Hvis du efter at have startet med Dynaccount finder ud af, at det alligevel ikke passer til dine behov, så kan du til enhver tid eksportere alle data og fortsætte i et andet system. Du er på intet tidspunkt bundet til at forsætte med at bruge os, hvis du har bestemt dig for at prøve.

"Du kan importere eller eksportere data som det passer dig"

Import encoding

Når du importerer CSV filer (Comma Separates Values), kan du importere dem med mange forskellige encodings, men det anbefales enten at bruge ISO-8859-1 (latin/vestlige alfabeter) eller UTF-8 (multibyte tegnsæt, der indeholder alle bogstaver og tegn). Men Dynaccount understøtter også unicode (UTF-16). Når du eksporterer via CSV er encodingen altid UTF-8.

Microsoft Excel har dog problemer med at læse UTF-8, trods det er det mest anvendte tegnsæt på internettet (indsæt selv uforstående smiley). Så det anbefales at bruge Google Spreadsheet (Google drive) eller anden editor som kan håndtere UTF-8, hvis CSV filerne skal redigeres inden import. Generelt har Microsoft Excel problemer med overhovedet at læse CSV formatet korrekt. Men det er bare Microsoft som vi kender det.