Menu

Importér alle transaktioner fra banken

Importér banktransaktioner i Dynaccount regnskabsprogram. Automatisk bogføring ud fra banken og banken stemmer altid med regnskabet.

Du har mulighed for at importere hele din netbank direkte i Dynaccount. Det eneste du skal gøre er, at eksportere alle banktransaktioner fra din netbank til en CSV fil og derefter importere den i systemet.

Under importen analyserer Dynaccount automatisk transaktionerne og bestemmer hvilke kolonner der er beløb, tekst, dato etc. Det eneste du skal gøre er at uploade filen - Dynaccount klarer resten.

Systemet holder altid styr på og sikrer, at du ikke importerer de samme banktransaktioner flere gange, så du altid kan have tillid til at banken er spejlet korrekt.

Når alle banktransaktioner er importeret, kan du med få klik hurtigt og let bogføre en eller flere transaktioner. Du slipper for en masse manuelt tastearbejde - og derved tastefejl, da beløb, tekst og dato hentes direkte fra transaktionen. Det eneste du skal gøre er at vælge, hvilken konto i kontoplanen det skal bogføres på.

"Du kan have et ubegrænset antal bankkonti til dine regnskaber - og helt gratis"