Automatisk bogføring og afstemning

Automatisk bogføring og udligning med bank import

Importér banktransaktioner

Importér og bogfør fra banken. Automatisk bogføring af kundebetalinger og udligning med faktura, konvertér transaktioner til bogførte bilag, og automatisk bankafstemning af bogførte posteringer med banktransaktioner.

  • Automatisk verificering og kontrolberegning af banktransaktioner
  • Automatisk bogføring
  • Automatisk bankafstemning
  • Slip for taste- og bogføringsfejl
  • Reducér bogføringsarbejdet med op til 90%
  • Automatisk fejlfinding (Analyse)
Tekstilfabrikken
Claus Hauge
Tak. Dynaccount er noget af det bedste, der er sket for min virksomhed. Overblik og brugervenlighed er i topklasse, og det bedste økonomisystem jeg endnu har arbejdet med.

Undgå dobbeltarbejde

De fleste har prøvet det. En momsperiode eller regnskabsår er bogført, men når det afstemmes med banken, er der ingenting der stemmer. Så kan du prøve at rette fejlene, men hvis fejlene er så gennemgående, er det lettere at lave hele regnskabet forfra. Det er det man kalder dobbeltarbejde - og det skal man undgå.

Alt bogføring skal altid baseres ud fra bankens transaktioner, da regnskabet skal stemme med banken, før det betragtes som et retvisende regnskab af myndigheder og revisor.

Automatisk verificéring af transaktioner

Når en CSV fil importéres fra banken, finder Dynaccount selv ud af hvilke kolonner der er dato, tekst, beløb og saldo, og alle banktransaktioner kontrolberegnes og verificéres, så de altid er sikret imod fejl, differencer og generelle uoverenstemmelser fra gang til gang der importeres data.

I Dynaccount er du altid sikret banktransaktionerne er en fejlfri og nøjagtig afspejling af dine bankkonti. Du kan oprette et ubegrænset antal bankkonti.

Bankkonti i udenlandsk valuta

Du kan oprette et ubegrænset antal bankkonti, og de kan oprettes i forskellige valutaer. Hvis du handler meget med udenlandske kunder og virksomheder, kan du oprette bankkonti i de respektive valutaer du handler med og derved spare omkostningerne på bankernes omvekslingsgebyr.

Automatisk fejlfinding bankafstemning

Dynaccount har et indbygget analyseværktøj til at fejlfinde bankafstemninger, der er afstemt på tværs af regnskabsår. Når der laves årsregnskab, skal banken stemme med bankkontoen på statusdagen (sidste dag i regnskabsåret).

Automatisk bankafstemning

Mens du bogfører, og uden du bemærker det, bliver banken automatisk afstemt. Sideløbende mens du benytter de automatiske bogføringsfunktioner, kører den automatiske bankafstemning i baggrunden, og afstemmer de bogførte posteringer med de tilhørende banktransaktioner.

Medico Care ApS
May Britt Dyvelkov
Det er super nemt at komme i gang, og mine små udfordringer er hurtigt og professionelt blevet løst af deres support. Jeg vil helt klart anbefale det til andre små virksomheder.