Menu

Bogføringsprogram med automatisk bogføring og bankafstemning

Få styr på regnskabet med et smart og brugervenligt bogføringsprogram, der automatisk bogfører og afstemmer banken, og som automatisk kan bogføre købsbilag

Bilagscan i Dynaccount regnskabsprogram sætter bogføringen på autopilot. Upload fakturaer og bilag og de aflæses automatisk og bogføres automatisk.

Dynaccount bogføringsprogram kan automatisk læse alle købsbilag og købsfakturaer, der uploades via OCR og kunstig intelligens. Dynaccount kan 100% dynamisk læse alle og på forhånd ukendte bilag - og helt uden du behøver at "lære" systemet hvordan en given faktura skal læses. Dynaccount finder selv ud af, ved hjælp af kunstig intelligens, hvordan et bilag skal læses og forstås.

Aflæst data og verificering
I samme øjeblik et bilag aflæses via Bilagscan, så verificerer Dynaccount bogføringsprogram om det er de korrekte oplysninger, der trækkes ud via checksumberegninger, krydskontroller og opslag i diverse registrer. Data, der via Bilagscan kan verificeres, bliver indikeret med et ikon og en kort beskrivelse af, hvordan oplysningen blev verificeret.

Automatisk bogføring med Bilagscan
Dynaccount kan automatisk bogføre alle uploadede bilag ud fra tidligere bogføringer. Første gang du modtager en faktura fra en given leverandør, bogføres det ud fra de aflæste oplysninger. Du skal kun tage stilling til hvilken omkostningskonto og momskode, det skal bogføres på. Når du efterfølgende igen modtager en faktura fra samme leverandør, så foreslår Dynaccount automatisk det du indtastede sidst, og dermed skal du ikke selv indtaste noget.

Fordelene ved Dynaccount bogføringsprogram?

  • Opkræv automatisk dine kunder med abonnementsstyring
  • Bogfør automatisk købsfakturaer med Dynaccount Bilagscan med kunstig intelligens
  • Reducér det manuelle tastesarbejde med op til 90% under bogføring
  • Bogfør automatisk ud fra banken og automatisk afstemning
  • Overdrag ubetalte fakturaer til Danmarks billigste inkasso med ét klik
  • Lynhurtig support svartid under 1 time alle ugens 7 dage

Farver i smart bogføringsprogram

Den smarteste og hurtigste måde at lave associationer i et bogføringsprogram er med farver. Det er også derfor varmt og koldt vand associeres med blå og rød - så børn kan kende forskel. Mange har svært ved at forstå regnskabstermerne debet og kredit, men alle ved at grøn er indtægt eller positiv, og rød er omkostning eller negativ.

Traditionelle bogføringsprogrammer er kedelige og grå, men farverne i Dynaccount tilfører et inspirerende og forfriskende lag og hjælper samtidig til en bedre forståelse af økonomi og regnskab. Farverne hjælper både så du får bogført posteringerne korrekt, men hjælper samtidig til en bedre forståelse af hvor virksomheden tjener penge, og hvor virksomheden har omkostninger.

Ingen bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

I et bogføringsprogram kan debet og kredit skræmme de fleste, og selv kyndige regnskabsfolk kan bytte rundt på dem. Regnskabsudtrykkene debet og kredit kan også være svære at holde styr på, da begge både kan være positiv eller negativ, alt efter hvilken kontotype de henviser til i kontoplanen.

Når du bogfører i Dynaccount og indtaster en konto, skifter debet og kredit farve til rød og grøn. På den måde tager Dynaccount stilling til hvilken side der er positiv og hvilken, der er negativ. Nu skal du bare forholde dig til farverne grøn og rød.

Bogføringsprogram med hjælpeindikatorer

Under bogføring til hvert bilag er der tre hjælperubrikker Balance, Moms og Resultat, så du slipper for bogføringsfejl. Balance angiver om bilaget går i 0 (balance), Moms angiver bilagets samlede momsbeløb, og Resultat angiver bilagets resultat - altså om bilaget er en indtægt eller omkostning. Hvis det er bogført som en indtægt bliver rubrikken grøn, og hvis det er bogført som en omkostning bliver den rød.

Du har altså flere indikatorer til rådighed i dette smarte bogføringsprogram, som løbende gør dig opmærksom på bogføringsfejl - og allerede mens du taster. Det er lettere at rette fejl løbende eller helt undgå dem, i stedet for efterfølgende at skulle fejlfinde og rette fejlene.

Selv revisorer og bogholdere kan se idéen med farverne.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Omkostning på finans konti med modkonto bogført i Dynaccount bogføringsprogram

Bogføring af indtægt

Indtægt på finans konti med modkonto bogført i Dynaccount bogføringsprogram

Bogføring af "flerbenet" bilag

"Flerbenet" bilag på finans konti uden modkonto bogført i Dynaccount bogføringsprogram

Bliv fri for tastearbejdet - automatisk bankafstemning

Importér banktransaktioner i Dynaccount regnskabsprogram. Automatisk bogføring ud fra banken og banken stemmer altid med regnskabet.

I Dynaccount bogføringsprogram kan du importere netbanken direkte. Op til 90% af bogføringsarbejdet består af ren indtastning, og ved at importere det meste data, så kan du spare meget tid. Ikke nok med at du reducerer tiden, så slipper du også for tastefejl, da indtastningen minimeres.

Banken stemmer altid
Ved at bogføre ud fra banken, slipper du for en bankkonto, som ikke stemmer med regnskabet. Et regnskab, der ikke stemmer med banken, er ikke retvisende, og så kan du enten prøve at finde fejlene - med mindre fejlene er så gennemgående, at hele regnskabet skal laves forfra.

Automatisk bogføring via banktransaktioner
Automatisk bogføring er en super tidsbesparende funktion. Når banktransaktionerne er importeret i det innovative bogføringsprogram, kan du med ét klik bogføre alle kundeindbetalinger, og udligne dem med de tilhørende fakturaer.

Prisvindende bogføringsprogram

Dynaccount er det prisvindende regnskabsprogram, som har vundet flere priser for det smarte og intuitive regnskabsprogram.

Dynaccount har i tidens løb vundet flere priser. Iværksætterpris Nordjylland 2013 og Inspirational Award 2019.

Slut med små irriterende kasseboner

Upload bilag til Dynaccount regnskabsprogram, så du altid har et hurtigt overblik over alle købsfakturaer og købsbilag. Bogfør automatisk ud fra den automatiske aflæsning af købsbilag, og banken afstemmes automatisk.

Du kan uploade og gemme alle købsbilag og fakturaer direkte i Dynaccount bogføringsprogram. Så slipper du for små løse kvitteringer og kasseboner, som har en tendens til at forsvinde, inden de bliver bogført. Mange kasseboner er printet på billigt papir med dårligt blæk, så bilaget kun har en begrænset levetid, inden det ender som blankt papir.

Videresend til Dynaccount via e-mail
Der er tilknyttet en unik e-mail til hvert regnskab, hvor du kan sende alle købsbilag til. Du modtager allerede de fleste købsfakturaer og kvitteringer som PDF i mails, så du skal bare videresende dem direkte til bogføringsprogrammet.

Digital bilagsmappe i bogføringsprogram med bedre overblik
Når alle bilag til regnskabet opbevares digitalt, får du et langt hurtigere og bedre overblik, da både bilag og de tilhørende regnskabsposteringer er sammenholdt og tilknyttet direkte i Dynaccount. I den digitale bilagsmappe har du også søgemuligheder, hvor du lynhurtigt kan søge efter en referencetekst eller en dato. Den mulighed har du ikke i den gammeldags bilagsmappe, da du manuelt skal bladre hele bilagsmappen igennem for at finde det bilag du søger.

I Dynaccount kalder vi det papirløst regnskab. Regnskabet er uden løse bilag og kvitteringer, og du har altid adgang til alt regnskabsmaterialet, ligemeget hvor du befinder dig.

Gratis support alle ugens 7 dage

Video support til Dynaccount regnskabsprogram. Du kan hurtig se hvordan du udnytter alle funktioner mest optimalt, så du bruger så lidt tid på regnskab og bogføring som muligt. Udnyt funktionerne som automatisk kan bogføre bilag og fakturaer i regnskabsprogrammet.

Hos Dynaccount får du gratis support 7 dage om ugen, og det er både via telefon og via e-mail. Ud over det har vi også videosupport til det geniale bogføringsprogram fra vores website, hvis der er en funktion du ikke forstår.

Integrer bogføringsprogram i andre systemer

API integration til Dynaccount regnskabsprogram. Du kan integrere regnskabsprogrammet i din webshop og andet software, så du kan lette det administrative arbejde med bogføring.

Dynaccount bogføringsprogram har et åbent API, så det er hurtigt og let at integrere i andre systemer som webshops eller andre web-applikationer.

Hvis en eller flere processer gentages mange gange i den daglige drift, i forhold til bogføring, så kan der frigøres mange ressourcer ved at automatisere dem. Ud over der frigøres ressoucer, så slipper du også for tastefejl, som før eller siden vil ske ved manuelle indtastninger. Når data overføres direkte fra et program til et andet, er det altid den rigtige data der overføres.

Læs mere om dokumentationen til API integrationen.

CRM system i bogføringsprogram

Dynaccount er ikke bare et bogføringsprogram. Det har også et CRM system indbygget, så du kan holde styr på alle dine kunderelationer og potentielle kunder. Regnskab og økonomi er en vigtig del i den administrative del af virksomheden, men salg er endnu vigtigere. Hvis en virksomhed ikke kan sælge sine produkter, så mister den lynhurtigt sin likviditet, og så varer det ikke længe før den går konkurs.

Derfor er det ekstremt vigtigt at salgsdelen i virksomheden er top tunet, og der er struktur på den måde der bliver fulgt op både på eksisterende kunder og men også nye potentielle kunder.

Din data opbevares sikkert

Dynaccount regnskabsprogram tager backup af dit regnskab flere gange i døgnet, så bogførte posteringer og uploadede fakturaer altid er sikret.

I Dynaccount bogføringsprogram prioriterer vi sikkerheden meget højt, og derfor udfører vi vores backupprocedurer på alle regnskaber og servere hver 4. time hele døgnet, og vi opbevarer flere kopier af backupfilerne fordelt på flere lokationer med dedikerede backupservere.

En gang om ugen tester vi seneste backup og gendanner i et testmiljø for at sikre os, at backupfilerne indeholder det rette regnskabsmateriale fra tidspunktet, hvor backupproceduren blev udført.

Presseomtale

Nordjyske
IT watch

Andre relevante links

Bogføringsloven
Regnskab, bogføring og faktura
Tips til bogføring