Menu

Dynaccount er blandt de bedste bogføringsprogrammer ✅
Dynaccount er fremtidens regnskabsprogram med mange hurtige og innovative funktioner, der samler og reducerer mange arbejdsgange til smarte og enkle arbejdsgange. En fundamental del i regnskab, som bankafstemning, krævede for få år siden et kæmpe arbejde, men i Dynaccount er banken integreret i næsten alle funktioner og bogføringsprocesser, så banken afstemmes helt automatisk - uden du bemærker det.

Dynaccount er velegnet til små virksomheder, enkeltmandsvirksomheder samt større virksomheder med mange ansatte, og programmet er tilgængeligt både som et gratis bogføringsprogram (Light-version) og i en fuld version (Pro-version) med alle funktioner inkluderet til én fast pris uden dyre tilkøb.

Automatisk bogføring og Bilagscan
Det er tid til at gå digitalt med Dynaccount og dine bilag, og særligt da de bilag du indscanner og uploader automatisk læses via OCR og kunstig intelligens. De aflæste oplysninger bogføres automatisk ud fra dine tidligere bogføringer, så du slipper for manuelt at gennemgå, indtaste og bogføre hvert enkelt bilag. I dag modtager du alligevel næsten alle fakturaer og kvitteringer digitalt, så ingen grund til at printe dem ud.

Bogføring på en smart og let måde
Mange programmer er komplicerede, men i Dynaccount lægges meget vægt på det visuelle udtryk og farver, da de hjælper til en bedre forståelse af regnskab og bogholderi. Farverne får også regnskab til at virke mindre kedeligt og tungt.

Hurtigt og smart
I forhold til Dynaccount har et højt niveau i funktionalitet, så er det stadig let og brugervenligt i en flad og enkel opbygning. Funktioner og features er altid logisk placeret. De er aldrig mere end to klik væk, så du skal aldrig lede for at finde den funktion du søger.

Vælg det rigtige program fra starten
Det er vigtigt, du vælger det rigtige program fra starten, som virksomheden kan vokse i. Hvis du vælger et af de forsimplede programmer, der har begrænset funktionalitet - så bliver du senere tvunget til at skifte. Det kan let blive en tung proces, hvor du aldrig kan få flyttet alt din data med, og du skal måske lave dit workflow helt om, da ingen af programmerne er ens bygget op.

Prisvinder
Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland i 2013 for de smarte funktioner og er stadig i front med intelligente løsninger.

Kunstig intelligens og Bilagscan med OCR

Dynaccount regnskabsprogram kan automatisk læse alle købsbilag og købsfakturaer, der uploades til programmet via OCR og kunstig intelligens. Systemet kan 100% dynamisk læse alle og på forhånd ukendte bilag - og helt uden du behøver at "lære" systemet hvordan en given faktura skal læses. Dynaccount finder selv ud af, ved hjælp af kunstig intelligens, hvordan et bilag skal læses og forstås.

Bilagscan trækker alle nødvendige oplysninger ud af alle bilag samt varelinjer med varenummer, antal og pris.

Automatisk bogføring med bilagscan
Dynaccount kan automatisk bogføre alle uploadede bilag ud fra tidligere bogføringer. Første gang du modtager en faktura fra en given leverandør, bogføres det ud fra de aflæste oplysninger. Du skal kun tage stilling til hvilken omkostningskonto og momskode, det skal bogføres på. Når du efterfølgende igen modtager en faktura fra samme leverandør, så foreslår Dynaccount automatisk det du indtastede sidst, og dermed skal du ikke selv indtaste noget.

Aflæst data og verificering
I samme øjeblik et bilag aflæses via bilagscan, så verificerer Dynaccount også om det er de korrekte oplysninger, der trækkes ud via checksumberegninger, krydskontroller og opslag i diverse registrer.

Data, der via bilagscan kan verificeres, bliver indikeret med et ikon og en kort beskrivelse af, hvordan oplysningen blev verificeret.

Dynaccount er bedre end konkurrenterne
I forhold til aflæsning af bilag via bilagscan klarer Dynaccount jobbet både hurtigere, mere præcist og trækker samtidig flere forskellige oplysninger ud af fakturaerne. Du kan jo selv prøve at teste :)

Bogføringsprogram med farver

Den smarteste og hurtigste måde at lave associationer i et regnskabsprogram er ved hjælp af farver. Det er også derfor varmt og koldt vand associeres med blå og rød - nemlig så børn også kan kende forskel. Mange har svært ved at forstå regnskabstermerne debet og kredit, men alle ved at grøn er indtægt eller positiv, og rød er omkostning eller negativ.

Et traditionelt regnskabsprogram er kedeligt og gråt, men farverne i Dynaccount tilfører et inspirerende og forfriskende lag og hjælper samtidig til en bedre forståelse af økonomi og regnskab. Farverne hjælper både så du får bogført posteringerne korrekt, men hjælper samtidig til en bedre forståelse af hvor virksomheden tjener penge, og hvor virksomheden har omkostninger.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram

I et regnskabssystem kan debet og kredit skræmme de fleste, og selv kyndige regnskabsfolk kan bytte rundt på dem. Regnskabsudtrykkene debet og kredit kan også være svære at holde styr på, da begge både kan være positiv eller negativ, alt efter hvilken kontotype de henviser til i kontoplanen.

Når du bogfører i Dynaccount og indtaster en konto, skifter debet og kredit farve til rød og grøn. På den måde tager Dynaccount stilling til hvilken side der er positiv og hvilken, der er negativ. Nu skal du bare forholde dig til farverne grøn og rød.

Hjælpeindikatorer i bogføringsprogram

Under bogføring til hvert bilag er der tre hjælperubrikker Balance, Moms og Resultat, så du slipper for bogføringsfejl. Balance angiver om bilaget går i 0 (balance), Moms angiver bilagets samlede momsbeløb, og Resultat angiver bilagets resultat - altså om bilaget er en indtægt eller omkostning. Hvis det er bogført som en indtægt bliver rubrikken grøn, og hvis det er bogført som en omkostning bliver den rød.

Du har altså flere indikatorer til rådighed i dette smarte bogføringsprogram, som løbende gør dig opmærksom på bogføringsfejl - og allerede mens du taster. Det er lettere at rette fejl løbende eller helt undgå dem, i stedet for efterfølgende at skulle fejlfinde og rette fejlene.

Selv revisorer og bogholdere kan se idéen med farverne.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
Dynaccount er 100% web-baseret, og du skal derfor ikke installere noget. Du skal bare logge ind, og du kan bogføre regnskabet.

Ingen vedligeholdelse
Du skal ikke bekymre dig om opdateringer, programmet pludselig ikke virker eller anden vedligeholdelse. Det online bogføringsprogram er installeret på en server, hvor det er vores ansvar at det altid virker som det skal.

Altid adgang
Uanset hvor du befinder dig, har du altid adgang til regnskabet. Du skal bare have en internetforbindelse til rådighed.

Backup
Du skal ikke være nervøs for at miste regnskabsdata ved hardwaredefekt, tyveri, brand eller anden måde, hvor regnskabet kan blive mistet. Vi udfører vores backupprocedurer flere gange dagligt.

Bliv fri for små løse kasseboner og kvitteringer

Upload bilag til Dynaccount regnskabsprogram

Du kan uploade og gemme alle købsbilag og fakturaer direkte i Dynaccount online bogføringsprogram. Så slipper du for små løse kvitteringer og kasseboner, som har en tendens til at forsvinde, inden de bliver bogført. Mange kasseboner er printet på billigt papir med dårligt blæk, så bilaget kun har en begrænset levetid, inden det ender som blankt papir. Når kassebonen ender som blankt papir, så mister det sin gyldighed til regnskabet. Endnu en grund til at gemme alle bilag digitalt.

Send bilag til Dynaccount via e-mail
Der er tilknyttet en unik e-mail til hvert regnskab, hvor du kan sende alle købsbilag til. Få minutter senere ligger de som digitale bilag online i regnskabet. Du modtager allerede de fleste købsfakturaer og kvitteringer som PDF i mails, så du skal bare videresende dem direkte til bogføringsprogrammet.

Du kan tage billeder af kasseboner og kvitteringer med din telefon, og du kan indscanne større fakturaer og sende til Dynaccount.

Fleksibel bilagsmappe og søgemuligheder
Når alle bilag til regnskabet opbevares digitalt, får du et langt hurtigere og bedre overblik, da både bilag og de tilhørende regnskabsposteringer er sammenholdt og tilknyttet direkte i bogføringsprogrammet. I den digitale bilagsmappe har du også søgemuligheder, hvor du lynhurtigt kan søge efter en referencetekst eller en dato. Den mulighed har du ikke i den gammeldags bilagsmappe, da du manuelt skal bladre hele bilagsmappen igennem for at finde det bilag du søger. Til hvert digitale bilag kan du definere en referencetekst, som kort beskriver bilaget.

I Dynaccount kalder vi det papirløst regnskab. Regnskabet er uden løse bilag og kvitteringer, og du har altid adgang til alt regnskabsmaterialet, ligemeget hvor du befinder dig.

Ofte fungerer kvitteringer også som garantibeviser, så nu kan du hurtigt finde et garantibevis, hvis noget elektronik går i stykker og skal repareres. Du skal bare finde det i dit online bogføringsprogram.

Hvis du senere får travlt, og du ikke selv har tid til at bogføre virksomhedens omkostninger og økonomi, så fortsætter du selvfølgelig med at sende alle bilag til Dynaccount. I stedet giver du enten adgang til din revisor eller bogholder, og så kan de overtage bogføringen af bilagene du sender til Dynaccount. Så slipper du for at videregive bilagene til din revisor eller bogholder. De skal bare sendes til Dynaccount.

Slip for tastearbejdet

Importér banktransaktioner i Dynaccount regnskabsprogram

I Dynaccount online bogføringsprogram kan du importere netbanken direkte. Op til 90% af bogføringsarbejdet består af ren indtastning, og ved at importere det meste data, så kan du spare meget tid. Ikke nok med at du reducerer tiden, så slipper du også for tastefejl, da indtastningen minimeres.

Overfør banktransaktioner til bogføringsprogrammet
Import af banktransaktioner fra netbanken er en fuldautomatisk proces, hvor Dynaccount bogføringsprogram automatisk analyserer transaktionerne og bestemmer hvilken kolonne der er beløb, tekst og dato. Når en transaktion bliver bogført, skal du kun angive hvilken konto i regnskabet den skal bogføres på. Alle andre oplysninger hentes automatisk fra banktransaktionen.

En anden fordel ved at bogføre ud fra banken, er at du slipper for en bankkonto, som ikke stemmer med regnskabet. Et regnskab, der ikke stemmer med banken, er ikke meget værd, og så kan du enten prøve at finde fejlene - med mindre fejlene er så gennemgående, at hele regnskabet skal laves forfra. Og der er ingen grund til at lave dobbeltarbejde, og netop derfor skal bogføring baseres på banken.

Automatisk bogføring
Automatisk bogføring er en super tidsbesparende funktion. Når banktransaktionerne er importeret i det innovative bogføringsprogram, kan du med ét klik bogføre alle kundeindbetalinger, og udligne dem med de tilhørende fakturaer. Funktionen fungerer lidt som FI+71 indbetalingskort, men her skal kunden dog indbetale det nøjagtige beløb, før at indbetaling og faktura kan matches.

Den automatiske bogføring fungerer også selvom der er flere fakturaer med samme beløb, da bogføringsprogrammet også sammenligner antallet af ens fakturabeløb og indbetalinger.

Gratis support

Video support til Dynaccount regnskabsprogram

Hos Dynaccount får du gratis support 7 dage om ugen, og det er både via telefon og via e-mail. Ud over det har vi også videosupport til det geniale bogføringsprogram fra vores website, hvis der er en funktion du ikke forstår.

Integrer bogføringsprogram i ekstern software

API integration til Dynaccount regnskabsprogram

Dynaccount regnskabsprogram kan let integreres i andet software som webshops eller andre applikationer. Hvis en eller flere processer gentages mange gange i den daglige drift, i forhold til bogføring, så kan der frigøres mange ressourcer ved at automatisere dem. Ud over der frigøres ressoucer, så slipper du også for tastefejl, som før eller siden vil ske ved manuelle indtastninger. Når data overføres direkte fra et program til et andet, er det altid den rigtige data der overføres.

Læs mere om dokumentationen til API integrationen.

Bogføringsprogram med CRM system

Dynaccount er ikke bare et bogføringsprogram. Det har også et CRM system indbygget, så du kan holde styr på alle dine kunderelationer og potentielle kunder. Regnskab og økonomi er en vigtig del i den administrative del af virksomheden, men salg er endnu vigtigere. Hvis en virksomhed ikke kan sælge sine produkter, så mister den lynhurtigt sin likviditet, og så varer det ikke længe før den går konkurs.

Derfor er det ekstremt vigtigt at salgsdelen i virksomheden er top tunet, og der er struktur på den måde der bliver fulgt op både på eksisterende kunder og men også nye potentielle kunder.

Sikkerhed og backup

Sikkerhed i Dynaccount regnskabsprogram

I Dynaccount bogføringsprogram prioriterer vi sikkerheden meget højt, og derfor udfører vi vores backupprocedurer på alle regnskaber og servere hver 4. time hele døgnet, og vi opbevarer flere kopier af backupfilerne fordelt på flere lokationer med dedikerede backupservere.

En gang om ugen tester vi seneste backup og gendanner i et testmiljø for at sikre os, at backupfilerne indeholder det rette regnskabsmateriale fra tidspunktet, hvor backupproceduren blev udført.

Presseomtale

Nordjyske
IT watch

Andre relevante links

Bogføringsloven
Regnskab, bogføring og faktura
Tips til bogføring