Menu

Dynaccount er det smarte og prisvindende bogføringsprogram med hurtige og innovative funktioner. Programmet præsenterer regnskabet visuelt, så det er nemt at forstå med farver og grafer, der giver et hurtigt overblik over økonomien.

Dynaccount online bogføringsprogram har et fladt design, så det er utroligt hurtigt at arbejde i. Programmet har ikke forvirrende mange lag af menuer og undermenuer, men er opbygget i en flad struktur, så funktioner og oversigter aldrig er mere end to klik væk. Funktionerne er aldrig gemt væk, så du skal lede for at finde dem.

Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland i 2013 for det smarte bogføringsprogram.

Bogføringsprogrammet er tilgængeligt både i en gratis Light-version og i en fuld Pro-version. Hvis du starter med det gratis bogføringsprogram, kan du selvfølgelig altid opgradere til den fulde version, hvor alle funktioner er tilgængelige.

Bogføringsprogram med farver

Den smarteste og hurtigste måde at lave associationer i et bogføringsprogram er ved hjælp af farver. Det er også derfor varmt og koldt vand associeres med blå og rød - nemlig så børn også kan kende forskel. Mange har svært ved at forstå regnskabstermerne debet og kredit, men alle ved at grøn er indtægt eller positiv, og rød er omkostning eller negativ.

Et traditionelt bogføringsprogram er kedeligt og gråt, men farverne i Dynaccount tilfører et inspirerende og forfriskende lag og hjælper samtidig til en bedre forståelse af økonomi og regnskab. Farverne hjælper både så du får bogført posteringerne korrekt, men hjælper samtidig til en bedre forståelse af hvor virksomheden tjener penge, og hvor virksomheden har omkostninger.

Slip for bogføringsfejl

I et bogføringsprogram kan debet og kredit skræmme de fleste, og selv kyndige regnskabsfolk kan bytte rundt på dem. Regnskabsudtrykkene debet og kredit kan også være svære at holde styr på, da begge både kan være positiv eller negativ, alt efter hvilken kontotype de henviser til i kontoplanen.

Når du bogfører i Dynaccount og indtaster en konto, skifter debet og kredit farve til rød og grøn. På den måde tager Dynaccount bogføringsprogram stilling til hvilken side der er positiv og hvilken, der er negativ. Nu skal du bare forholde dig til farverne grøn og rød.

Hjælpeindikatorer i bogføringsprogram

Under bogføring til hvert bilag er der tre hjælperubrikker Balance, Moms og Resultat, så du slipper for bogføringsfejl. Balance angiver om bilaget går i 0 (balance), Moms angiver bilagets samlede momsbeløb, og Resultat angiver bilagets resultat - altså om bilaget er en indtægt eller omkostning. Hvis det er bogført som en indtægt bliver rubrikken grøn, og hvis det er bogført som en omkostning bliver den rød.

Du har altså flere indikatorer til rådighed i dette smarte bogføringsprogram, som løbende gør dig opmærksom på bogføringsfejl - og allerede mens du taster. Det er lettere at rette fejl løbende eller helt undgå dem, i stedet for efterfølgende at skulle fejlfinde og rette fejlene.

Selv revisorer og bogholdere kan se idéen med farverne.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount bogføringsprogram.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af

Online fordele

Ingen installationer
Dynaccount bogføringsprogram er 100% web-baseret, og du skal derfor ikke installere noget. Du skal bare logge ind, og du kan bogføre regnskabet.

Ingen vedligeholdelse
Du skal ikke bekymre dig om opdateringer, programmet pludselig ikke virker eller anden vedligeholdelse. Det online bogføringsprogram er installeret på en server, hvor det er vores ansvar at det altid virker som det skal.

Altid adgang
Uanset hvor du befinder dig, har du altid adgang til regnskabet. Du skal bare have en internetforbindelse til rådighed.

Backup
Du skal ikke være nervøs for at miste regnskabsdata ved hardwaredefekt, tyveri, brand eller anden måde, hvor regnskabet kan blive mistet. Vi udfører vores backupprocedurer flere gange dagligt.

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Slip for små løse kvitteringer og kasseboner

Du kan uploade og gemme alle købsbilag og fakturaer direkte i Dynaccount online bogføringsprogram. Så slipper du for små løse kvitteringer og kasseboner, som har en tendens til at forsvinde, inden de bliver bogført. Mange kasseboner er printet på billigt papir med dårligt blæk, så bilaget kun har en begrænset levetid, inden det ender som blankt papir. Når kassebonen ender som blankt papir, så mister det sin gyldighed til regnskabet. Endnu en grund til at gemme alle bilag digitalt.

Send bilag til bogføringsprogram via e-mail

Der er tilknyttet en unik e-mail til hvert regnskab, hvor du kan sende alle købsbilag til. Få minutter senere ligger de som digitale bilag online i regnskabet. Du modtager allerede de fleste købsfakturaer og kvitteringer som PDF i mails, så du skal bare videresende dem direkte til bogføringsprogrammet.

Du kan tage billeder af kasseboner og kvitteringer med din telefon, og du kan indskanne større fakturaer og sende til det smarte bogføringsprogram.

Bogføringsprogram med fleksibel bilagsmappe og søgemuligheder

Når alle bilag til regnskabet opbevares digitalt, får du et langt hurtigere og bedre overblik, da både bilag og de tilhørende regnskabsposteringer er sammenholdt og tilknyttet direkte i bogføringsprogrammet. I den digitale bilagsmappe har du også søgemuligheder, hvor du lynhurtigt kan søge efter en referencetekst eller en dato. Den mulighed har du ikke i den gammeldags bilagsmappe, da du manuelt skal bladre hele bilagsmappen igennem for at finde det bilag du søger. Til hvert digitale bilag kan du definere en referencetekst, som kort beskriver bilaget.

I Dynaccount kalder vi det papirløst regnskab. Regnskabet er uden løse bilag og kvitteringer, og du har altid adgang til alt regnskabsmaterialet, ligemeget hvor du befinder dig.

Ofte fungerer kvitteringer også som garantibeviser, så nu kan du hurtigt finde et garantibevis, hvis noget elektronik går i stykker og skal repareres. Du skal bare finde det i dit online bogføringsprogram.

Hvis du senere får travlt, og du ikke selv har tid til at bogføre virksomhedens omkostninger og økonomi, så fortsætter du selvfølgelig med at sende alle bilag til Dynaccount. I stedet giver du enten adgang til din revisor eller bogholder, og så kan de overtage bogføringen af bilagene du sender til Dynaccount bogføringsprogram. Så slipper du for at videregive bilagene til din revisor eller bogholder. De skal bare sendes til Dynaccount.

Slip for tastearbejdet

I Dynaccount online bogføringsprogram kan du importere netbanken direkte. Op til 90% af bogføringsarbejdet består af ren indtastning, og ved at importere det meste data, så kan du spare meget tid. Ikke nok med at du reducerer tiden, så slipper du også for tastefejl, da indtastningen minimeres.

Overfør banktransaktioner til bogføringsprogram

Import af banktransaktioner fra netbanken er en fuldautomatisk proces, hvor Dynaccount bogføringsprogram automatisk analyserer transaktionerne og bestemmer hvilken kolonne der er beløb, tekst og dato. Når en transaktion bliver bogført, skal du kun angive hvilken konto i regnskabet den skal bogføres på. Alle andre oplysninger hentes automatisk fra banktransaktionen.

En anden fordel ved at bogføre ud fra banken, er at du slipper for en bankkonto, som ikke stemmer med regnskabet. Et regnskab, der ikke stemmer med banken, er ikke meget værd, og så kan du enten prøve at finde fejlene - med mindre fejlene er så gennemgående, at hele regnskabet skal laves forfra. Og der er ingen grund til at lave dobbeltarbejde, og netop derfor skal bogføring baseres på banken.

Automatisk bogføring

Automatisk bogføring er en super tidsbesparende funktion. Når banktransaktionerne er importeret i det innovative bogføringsprogram, kan du med ét klik bogføre alle kundeindbetalinger, og udligne dem med de tilhørende fakturaer. Funktionen fungerer lidt som FI+71 indbetalingskort, men her skal kunden dog indbetale det nøjagtige beløb, før at indbetaling og faktura kan matches.

Den automatiske bogføring fungerer også selvom der er flere fakturaer med samme beløb, da bogføringsprogrammet også sammenligner antallet af ens fakturabeløb og indbetalinger.

Gratis support

Hos Dynaccount får du gratis support 7 dage om ugen, og det er både via telefon og via e-mail. Ud over det har vi også videosupport til det geniale bogføringsprogram fra vores website, hvis der er en funktion du ikke forstår.

Integrer bogføringsprogram i ekstern software

Dynaccount bogføringsprogram kan let integreres i andet software som webshops eller andre applikationer. Hvis en eller flere processer gentages mange gange i den daglige drift, i forhold til bogføring, så kan der frigøres mange ressourcer ved at automatisere dem. Ud over der frigøres ressoucer, så slipper du også for tastefejl, som før eller siden vil ske ved manuelle indtastninger. Når data overføres direkte fra et program til et andet, er det altid den rigtige data der overføres.

Læs mere om dokumentationen til API integrationen.

Bogføringsprogram med CRM system

Dynaccount er ikke bare et bogføringsprogram. Det har også et CRM system indbygget, så du kan holde styr på alle dine kunderelationer og potentielle kunder. Regnskab og økonomi er en vigtig del i den administrative del af virksomheden, men salg er endnu vigtigere. Hvis en virksomhed ikke kan sælge sine produkter, så mister den lynhurtigt sin likviditet, og så varer det ikke længe før den går konkurs.

Derfor er det ekstremt vigtigt at salgsdelen i virksomheden er top tunet, og der er struktur på den måde der bliver fulgt op både på eksisterende kunder og men også nye potentielle kunder.

Sikkerhed og backup

I Dynaccount bogføringsprogram prioriterer vi sikkerheden meget højt, og derfor udfører vi vores backupprocedurer på alle regnskaber og servere hver 4. time hele døgnet, og vi opbevarer flere kopier af backupfilerne fordelt på flere lokationer med dedikerede backupservere.

En gang om ugen tester vi seneste backup og gendanner i et testmiljø for at sikre os, at backupfilerne indeholder det rette regnskabsmateriale fra tidspunktet, hvor backupproceduren blev udført.

Andre relevante links

Bogføringsloven
Moms
Årsrapport
Intro til regnskab
FI +71 indbetalingskort
Tips til bogføring