Menu

Billigt regnskabsprogram kun 133kr/md - automatisk bogføring

Dynaccount er et billigt regnskabsprogram, hvor du får mest værdi for pengene med automatisk og intelligent bogføring, og du kan sætte faktureringen på autopilot

Bilagscan i Dynaccount regnskabsprogram sætter bogføringen på autopilot. Upload fakturaer og bilag og de aflæses automatisk og bogføres automatisk.

Du kan nemt uploade købsbilag og købsfakturaer til Dynaccount regnskabsprogram, hvor Bilagscan automatisk aflæser alle oplysninger med intelligent bogføringsteknologi. Dynaccount finder selv ud af hvordan et købsbilag skal læses, uden du selv behøver lave skabeloner med information om, hvor oplysningerne er placeret.

Automatisk kontrol og verificering
Bilagscan kan automatisk verificere de aflæste oplysninger, og alle data, der kan kontrolleres og verificeres, markeres med et lille ikon. Oplysningerne verificeres via forskellige metoder som krydskontrol, opslag i diverse registre og checksumberegninger.

Automatisk og intelligent bogføring
Efter du har uploadet alle købsbilag, bliver de hurtigt og nemt bogført. Det er kun første gang du modtager en faktura fra en virksomhed, du skal tage stilling til, hvordan den bogføres. Du skal kun vælge hvilken konto og momskoden, den skal bogføres med. Næste gang du modtager en faktura fra samme virksomhed, foreslår Dynaccount samme bogføringsprocedure, så det er automatisk bogføring.

Derfor Dynaccount er billigst og bedst

  • Dynaccount er billigst, og du får mest funktionalitet til prisen
  • Der er ingen tilkøb af funktioner, og du har altid adgang til alle moduler og features
  • Det tager under 5 minutter at oprette den første faktura og sende til kunden
  • Automatisk og intelligent bogføring af købsfakturaer ud fra tidligere bogføring
  • Lynhurtigt overblik over økonomi og udvikling med grafer og farver
  • Gratis telefon og email support 7 dage om ugen med under 1 times svartid

Billigt regnskabsprogram med farver

Dynaccount er udviklet i et visuelt udtryk med farver. De fleste har problemer med at kende forskel på debet og kredit. Til gengæld ved alle at rød er omkostning, og grøn er indtægt.

Farver er den letteste måde at lave associationer, og det er selvfølgelig også årsagen til at koldt og varmt vand associeres med blå og rød. Derfor er det smart med farver i Dynaccount regnskabsprogram.

Ingen tastefejl og bogføringsfejl

Rigtig mange har svært ved at forstå debet og kredit i regnskabsprogrammer. Begge kan nemlig både være positiv og negativ, men i Dynaccount regnskabsprogram under bogføringen, der hjælper Dynaccount dig med farverne rød og grøn. I stedet for at du skal tage stilling til debet og kredit, skal du nu kun forhold dig til rød og grøn for negativ og positiv.

Hjælpeindikatorer i billigt regnskabsprogram

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

I Dynaccount regnskabsprogram har du hjælpeindikatorer, som hjælper dig under hele bogføringsprocessen. Der er tre hjælperubrikker Resultat, Balance og Moms.

Balance viser om bilaget er korrekt bogført og om bilaget er i balance, Moms viser hvor stor en del momsen udgør, og Resultat viser om det er bogført som en indtægt eller omkostning med farverne rød og grøn. På den måde har du altid et hurtigt overblik over det du indtaster og du kan lynhurtigt se hvis et bilag bliver bogført forkert.

Hvis du er ved at bogføre en indtægt og Resultat bliver rød - så har du lavet en fejl.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag uden modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram