Menu

Billigt regnskabsprogram kun 133kr/md - automatisk bogføring

Dynaccount er et billigt regnskabsprogram, hvor du får mest værdi for pengene med automatisk og intelligent bogføring, og du kan sætte faktureringen på autopilot

Bilagscan i Dynaccount regnskabsprogram sætter bogføringen på autopilot. Upload fakturaer og bilag og de aflæses automatisk og bogføres automatisk.

Du kan nemt uploade købsbilag og købsfakturaer til Dynaccount regnskabsprogram, hvor Bilagscan automatisk aflæser alle oplysninger med intelligent bogføringsteknologi. Dynaccount finder selv ud af hvordan et købsbilag skal læses, uden du selv behøver lave skabeloner med information om, hvor oplysningerne er placeret.

Automatisk kontrol og verificering
Bilagscan kan automatisk verificere de aflæste oplysninger, og alle data, der kan kontrolleres og verificeres, markeres med et lille ikon. Oplysningerne verificeres via forskellige metoder som krydskontrol, opslag i diverse registre og checksumberegninger.

Automatisk og intelligent bogføring
Efter du har uploadet alle købsbilag, bliver de hurtigt og nemt bogført. Det er kun første gang du modtager en faktura fra en virksomhed, du skal tage stilling til, hvordan den bogføres. Du skal kun vælge hvilken konto og momskoden, den skal bogføres med. Næste gang du modtager en faktura fra samme virksomhed, foreslår Dynaccount samme bogføringsprocedure, så det er automatisk bogføring.

Derfor Dynaccount er billigst og bedst

  • Dynaccount er billigst, og du får mest funktionalitet til prisen
  • Der er ingen tilkøb af funktioner, og du har altid adgang til alle moduler og features
  • Det tager under 5 minutter at oprette den første faktura og sende til kunden
  • Automatisk og intelligent bogføring af købsfakturaer ud fra tidligere bogføring
  • Lynhurtigt overblik over økonomi og udvikling med grafer og farver
  • Gratis telefon og email support 7 dage om ugen med under 1 times svartid

Billigt regnskabsprogram med farver

Dynaccount er udviklet i et visuelt brugerinterface med farver, så du får et hurtigt og nemt overblik over virksomhedens regnskab og økonomi. De fleste har problemer med at kende forskel på debet og kredit, men til gengæld ved alle at rød er omkostning, og grøn er indtægt. Mange har svært ved at kende forskel på debet og kredit, da begge både kan være plus og minus. Det afhænger af hvilken kontotype anvendes sammen med. Når du kun skal forholde dig til farverne, bliver regnskab mindre kompliceret.

Farver er den letteste måde at lave associationer, og det er selvfølgelig også årsagen til at koldt og varmt vand associeres med blå og rød. Derfor er det smart med farver i Dynaccount regnskabsprogram.

Ingen tastefejl og bogføringsfejl

Rigtig mange har svært ved at forstå debet og kredit i regnskabsprogrammer. Begge kan nemlig både være positiv og negativ, men i Dynaccount regnskabsprogram under bogføringen, hjælper Dynaccount dig via farverne rød og grøn. I stedet for at du skal tage stilling til debet og kredit, skal du nu kun forholde dig til rød og grøn for negativ og positiv.

Det bliver meget lettere og mere intuitivt at forholde sig til regnskabet, med færre taste- og bogføringsfejl.

Hjælpeindikatorer i billigt regnskabsprogram

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

I Dynaccount regnskabsprogram har du hjælpeindikatorer, som hjælper dig under hele bogføringsprocessen. Der er tre hjælperubrikker Resultat, Balance og Moms.

Balance viser om bilaget er korrekt bogført og om bilaget er i balance, Moms viser hvor stor en del momsen udgør, og Resultat viser om det er bogført som en indtægt eller omkostning med farverne rød og grøn. På den måde har du altid et hurtigt overblik over det du indtaster og du kan lynhurtigt se hvis et bilag bliver bogført forkert.

Hvis du er ved at bogføre en indtægt og Resultat bliver rød - så har du lavet en fejl.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt med modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag uden modkonto på finans konti i Dynaccount regnskabsprogram

Ingen små irriterende kvitteringer

Upload bilag til Dynaccount regnskabsprogram, så du altid har et hurtigt overblik over alle købsfakturaer og købsbilag. Bogfør automatisk ud fra den automatiske aflæsning af købsbilag, og banken afstemmes automatisk.

I Dynaccount kan du håndtere hele dit regnskab papirløst, så du slipper for små irriterende kvitteringer og kasseboner. Når du modtager en kvittering, kan du tage et billede med din telefon og sende det direkte til Dynaccount.

Videresend faktura via e-mail
De fleste fakturaer modtager du på mail, så du skal bare videresende dem til Dynaccount og få minutter senere ligger fakturaen som et digitalt bilag online i regnskabet. Der er tilknyttet en unik e-mail adresse til hvert regnskab og alle bilag, der sendes hertil bliver automatisk lagt ind i regnskabet.

Online bilagsmappe med flere søgemuligheder
Med den online og digitale bilagsmappe har du bedre søgemuligheder end hvis du havde samlet dine bilag i et fysisk ringbind. Du kan søge på dato eller tekst, så du lynhurtigt kan finde det bilag du søger.