Menu

Dynaccount er et godt og billigt regnskabsprogram, som indeholder mange hurtige og smarte funktioner. Programmet har en flad og overskuelig opbygning, så du aldrig har mere end to klik til den funktion eller oversigt du søger.

Dynaccount adskiller fra de traditionelle regnskabsprogrammer, som både er kedelige og grå, ved at have innovative og smarte løsninger, og regnskabet præsenteres i et visuelt udtryk med farver.

Dynaccount vandt i 2013 en iværksætterpris for det billige regnskabsprogram.

Regnskabsprogrammet findes både i en gratis Light-version, og i en Pro-version.

Billigt regnskabsprogram med farver

Dynaccount er udviklet i et visuelt udtryk med farver. De fleste har problemer med at kende forskel på debet og kredit. Til gengæld ved alle at rød er omkostning, og grøn er indtægt.

Farver er den letteste måde at lave associationer, og det er selvfølgelig også årsagen til at koldt og varmt vand associeres med blå og rød. Derfor er det smart med farver i Dynaccount regnskabsprogram.

Slip for bogføringsfejl

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

Rigtig mange har svært ved at forstå debet og kredit i regnskabsprogrammer. Begge kan nemlig både være positiv og negativ, men i Dynaccount regnskabsprogram under bogføringen, der hjælper Dynaccount dig med farverne rød og grøn. I stedet for at du skal tage stilling til debet og kredit, skal du nu kun forhold dig til rød og grøn for negativ og positiv.

Hjælpeindikatorer i billigt regnskabsprogram

I Dynaccount regnskabsprogram har du hjælpeindikatorer, som hjælper dig under hele bogføringsprocessen. Der er tre hjælperubrikker Resultat, Balance og Moms.

Balance viser om bilaget er korrekt bogført og om bilaget er i balance, Moms viser hvor stor en del momsen udgør, og Resultat viser om det er bogført som en indtægt eller omkostning med farverne rød og grøn. På den måde har du altid et hurtigt overblik over det du indtaster og du kan lynhurtigt se hvis et bilag bliver bogført forkert.

Hvis du er ved at bogføre en indtægt og Resultat bliver rød - så har du lavet en fejl.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag