Menu

Dynaccount er et innovativt regnskabsprogram med smarte funktioner, der automatiserer mange arbejdsopgaver i forhold til regnskab. Alle bilag du uploader til Dynaccount bliver automatisk scannet, og aflæsningen sker med en nøjagtighed på over 95%. Automatiseringen sparer dig for meget manuelt arbejde i forhold til bogføring.

Dynaccount regnskabsprogram er smart udviklet i et visuelt udtryk via farver, som hjælper dig med at forstå regnskab og økonomi. Programmet er bygget op i et fladt og simpelt design, hvor funktioner og oversigter aldrig er mere end to klik væk.

Dynaccount vandt en iværksætterpris i 2013 for regnskabsprogrammet.

Programmet findes både som Light-version, som er gratis, og i Pro-version, hvor alle moduler og funktioner er tilgængelige. Du kan selvfølgelig altid opgradere til det fulde program, hvis du får behov for flere funktioner.

Smart regnskabsprogram med farver

Dynaccount er et gratis regnskabsprogram, hvor farver er en integreret og smart del af programmet. Debet og kredit er regnskabsudtryk, som mange har svært ved at forstå, men alle ved at rød er den intuitive farve for omkostning eller negativ, og grøn er den intuitive farve for indtægt eller positiv.

Farver er den hurtigste måde at lave associationer. Det er også derfor at koldt og varmt vand associeres med rød og blå - nemlig så børn også kan kende forskel. I Dynaccount gratis regnskabsprogram skal du derfor kun forholde dig til rød og grøn og bare glemme alt om debet og kredit.

Se tastefejl mens du taster i Dynaccount regnskabsprogram. Under bogføringen kan du med det samme se om du bogfører forkert via farverne rød og grøn.

For de fleste kan debet og kredit være svære at forstå, og derfor er Dynaccount gratis regnskabsprogram udviklet med farverne grøn og rød, som er de intuitive farver for negativ og positiv. Du skal nu kun tage stilling til, om du bogfører rødt eller grønt på den pågældende konto i regnskabsprogrammet.

Hjælpeindikatorer i regnskabsprogram

Når du bogfører et bilag under bogføringen og indtaster en konto, så skifter felterne debet og kredit farve alt efter hvilken, der er positiv eller negativ. Debet og kredit kan nemlig både være positiv eller negativ alt efter hvilken kontotype de refererer til i kontoplanen. Det er også her de fleste bogføringsfejl opstår, og hvis du allerede bliver gjort opmærksom på, om du taster forkert under bogføringen, så har du sparet både tid og penge i forhold til senere fejlfinding.

Når du bogfører er der til hvert bilag tre hjælperubrikker Balance, Moms og Resultat. Rubrikken Balance viser om bilaget er i balance - om det er bogført korrekt, Moms viser hvor meget momsbeløbet udgør, og Resultat viser om bilaget er en indtægt eller omkostning. Hvis Resultat er rød er bilaget en omkostning, og hvis det er grønt er det en indtægt.

Allerede mens du taster, i det gratis regnskabsprogram, kan du altså se om du bogfører korrekt, og på den måde sparer du både tid og penge ved at undgå bogføringsfejl og efterfølgende tid på fejlfinding.

Du kan læse mere dokumentation til bogføring i Dynaccount.

Bogføring af omkostning

Bogføring af omkostning

Bogføring af indtægt

Bogføring af indtægt

Bogføring af "flerbenet" bilag

Bogføring af "flerbenet" bilag

Online fordele

Ingen installationer
For at bruge det gratis regnskabsprogram skal du ikke installere noget. Det hele er 100% web-baseret og kører i din browser.

Ingen vedligeholdelse
Du skal ikke bekymre dig om forældet software eller opdateringer, da det hele ligger på en server. Når du logger ind er regnskabsprogrammet altid opdateret med de seneste opdateringer.

Altid adgang
For at have adgang til dit online regnskab skal du bare have en computer med internetadgang. Du har altid adgang til dit regnskabsmateriale lige meget hvor du befinder dig.

Backup
Dit regnskabsmateriale går ikke tabt under tyveri, brand eller anden hardware defekt. Vi opbevarer data forsvarligt og udfører vores backupprocedurer flere gange dagligt.

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Dynaccount blev kåret til vinder af Iværksætterpris Nordjylland

Læs mere

Let, brugervenligt og smart regnskabsprogram

Dynaccount er et hurtigt og smart regnskabsprogram, som oven i købet er gratis. I programmet er der brugt farver, som association, så det er lettere forståeligt i stedet for det grå og kedelige i de traditionelle regnskabsprogrammer.

Dynaccount har en meget enkel og flad opbygning, og funktioner og oversigter aldrig er mere end to klik væk, så du ikke farer vild i menuer og undermenuer. Du skal ikke lede efter funktionerne, da de er intuitivt placeret, og hvor du forventer de vil være.

Det gratis regnskabsprogram er både for den øvede og mindre øvede.

Slip for små og løse kvitteringer og kasseboner

Upload bilag til Dynaccount regnskabsprogram, så du altid har et hurtigt overblik over alle købsfakturaer og købsbilag. Bogfør automatisk ud fra den automatiske aflæsning af købsbilag, og banken afstemmes automatisk.

Hvis du opgraderer fra det gratis regnskabsprogram til Pro-versionen, får du adgang til at uploade alle købsbilag og kvitteringer direkte til Dynaccount regnskabsprogram. Du slipper for de små og irriterende boner og kvitteringer, som let forsvinder, før du når at bogføre dem - og så mangler du dokumentation til regnskabet. Når det hele samles online i regnskabet, ved du altid hvor du har dem. Mange boner er printet med dårligt blæk på billigt papir, så det hurtigt ender som blankt papir, og så er bilaget ugyldigt.

Send bilag til regnskabsprogram via e-mail

Til alle regnskaber er tilknyttet en unik e-mail adresse, hvor du kan sende alle bilag til. Du modtager allerede størstedelen af alle kvitteringer og købsfakturaer elektronisk som PDF via e-mail, så du skal bare videresende dem direkte til Dynaccount.

Du kan også tage billeder af små kvitteringer med din telefon, eller du kan indscanne større bilag og sende dem til Dynaccount regnskabsprogram.

Regnskabsprogram med fleksibel bilagsmappe og søgemuligheder

Den digitale bilagsmappe i Dynaccount regnskabsprogram giver dig et langt bedre overblik over dine bilag sammenlignet med den fysiske bilagsmappe. Du kan direkte se hvilke bilag, der tilhører hvilke posteringer og uden du først skal gennemrode et ringbind fyldt med bilag.

Med den gammeldags bilagsmappe skal du enten først finde bilaget i bilagsmappen for at få et bilagsnummer, hvorefter du kan finde de tilhørende posteringer i regnskabet. Eller du skal finde posteringerne i regnskabet før du har et bilagsnummer, som du efterfølgende skal finde i bilagsmappen.

Med Dynaccount regnskabsprogram kan du direkte se hvilke posteringer, der tilhører hvilke bilag, da det hele er samlet online i regnskabsprogrammet. Med den digitale bilagsmappe har du også flere søgemuligheder. Du kan søge efter en til og fra dato, eller du kan søge efter en referencetekst, da hver enkelt bilag har tilknyttet en referencetekst, som kort beskriver bilaget.

Vi kalder det papirløst regnskab, og det er præcis hvad det er. Du slipper for små og irriterende bilag, som fylder og samler støv, og du har altid adgang til alle bilag ligemeget hvor du befinder dig.

Gratis support

Video support til Dynaccount regnskabsprogram. Du kan hurtig se hvordan du udnytter alle funktioner mest optimalt, så du bruger så lidt tid på regnskab og bogføring som muligt. Udnyt funktionerne som automatisk kan bogføre bilag og fakturaer i regnskabsprogrammet.

Til det gratis regnskabsprogram er der selvfølgelig også gratis support med vores e-mail og telefon support 7 dage om ugen. Ud over det har vi også video support, hvor du kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål vedrørende funktionerne i programmet.